V piatok som behal po bankach vo Zvolene ,mal som asi 1200€ v 20 a 50 bankovkach.Chcel som aby mi ich zmenili na 200€ bankovky a vraj nemaju.V 5 bankach ma odbili a to este treba platit 6€ poplatok za zamenu.Nieje nahodou euro nasa mena.Ku...vy spinave len by thali z ludi peniaze.Je toto vobec mozne?
Nakoniec som ich ani nezamenil...Riadna mena rozmenis nemas nic..a hlavne ze v bankach su ustretovy to hej.
Banky vo Zvolene
aha tak preslo :-(
ako pre koho .... podla toho, kto uznava aky konzumny zivotny styl a aku ma hierarchiu hodnot a ako dokaze byt konkurenciaschopnym voci konfortu a bla bla bla .............
....... TOTO PISEM PO TRETI A POSLEDNY KRAT AK MI TO NEODOSLE TENTOKRAT TOTO sproste PC TAK SA STAL NASTROJOM DEBILIZACIE SPOLOCNOSTI I HENTEN INTERNET kks (nejde mi to odoslat)
jaj lost, tak som sa zacitala co pises ,az som sa stratila a zabudla co som to tu chcela pisat JA :-DD
aaach no nic to
Ludia, stazujte sa a stazujte..
Ak sa nebudute, kurvite nam tu trh na Slovensku !
V amerike, ak nejaky obchodnik naserie zakaznika, american - ten tak sovakmi nenavideny tlsty zmrd sa aspon stazuje a aspon je dostatocne inteligentny na otvorenie ustneho otvoru..
Ale slovač si len prdne do stolicky z ikei a ide sa dalej..
Tak tu to mate, este chvilu ma toto bude provokovat a zoderiem vas z koze.. Zacnem niekde podnikat a budem vas vykoristovat za minimalnu mzdu, lebo sa neviete stazovat :D
naco ja toto vobec pisem sakra.. bingham ma pravdu, nestoji to za to.
Banky nezamienaju, ale mozes urobit prosty trik:
vlozit a vybrat z uctu.
Treba na nich agresivne, tj. vyhrazat sa ze odides, ak nie si s nimi spokojny.. A spomenut ze presvedcis co najviac ludi, ak ti nevyhoveju..
Konieckoncov, rozsirovat svoj nazor je este mozne, ci nie? :D
Mna nasrali banky, mam menovat?
OK:
poradie je podla abecedy:
CSOB, Unicredit, Volksbank.
Mam mBank, ZUNO a SLSP.
Z tychto ma serie SLSP, ale platim "len" 30c mesacne za vedenie uctu a na oplatku im tam necham max 10eur. (vsetko ine mi uroci ZUNO). Druha co ma z nich serie je mBank, no kedze ma to sranie nic nesroji, tak neriesim. Ak by chceli zaviest poplatok, myslim ze by ma museli upozornit a az potom si tam ucet zatvorim.
Sice ich nezbankrotujem, ked odidem so svojou tisickou.
Ale.. alealeale.. tu pripomeniem Aralske jazero.
Banky nikdy neboli dobrocinne institucie, s tym sa musis zmierit :-DDD
Vsade je to svinstvo.Mat pri sebe hotovost v drobnych lebo treba ...chciet zamenit svoju menu no koniec...o chvilu budeme tym k... platit aj za to ze rozmiename ale neboj keby ze poviem chcem si u vas otvorit ucet tak by sa trhali.Spiny