Prežívate, alebo neriešite?
Sám / sama na Valentína
tpch, chces nieco vidiet ? :D
www.zdravie.sk
a napis tam uzastny/uzastne :D
je tam UZASNE vela ludi co tak pisalo :D (cez 300 prispevkov to najde)
no nastastie, bez toho T tam je cez 6000 prispevkov :)
no ja osobne cokoladu nejem, ale rovno hltam :D
haha, o to narocnejsie to je :)
ale tak, vhladom na to ze som zatial pricetny, tak som neskusal kde su hranice :D
ale myslim ze skor nez by sa clovek cokoladou otravil, tak by ju vratil tam kam ju poslal...
ale odkedy mam tieto intolerancie, tak sa mi asi scvrkol zaludok, lebo uz po 200-250g ryzovych chlebickov mi fakt staci :D
a straaaaaasne to demotivuje..
300 gramovu Milku naraz to zjem aj ja, 50 kilove ziena :)))
Vy ste blázni :))
hermina upra - tak vidis :) dobre to dopadlo, ktovie ake prekvapko vymysli najblizsie, to uz aby si sa zacala psychicky pripravovat :DD
chlapi vy sa tu nevyplakavajte a nemachrujte s obzerstvom. hociktory muz zje 300g milku a mysli si aky je hrdina, to je zaujimave :-)))
Ak by som bol akcionar mobilneho operatora, vyloboval by som este 10 valentinov
Vianoce, Mikulas, Silvester, Valentin, Velka Noc, Meniny, Narodeniny.. a ine sviatky
6 milionov oveciek, co posle SMS blizkej rodine, vzdialenejsej rodine, kamaratom a kolegom, popripade sa pomyli v cisle a posle to este raz.
Ale nechcem vas prilis tahat do reality :) matrix je predsa len chutnejsi a neni taky drsny ako realita..
lost - takže bezlepková dieta?
Valium
haha, hovoris mi z duse :P
ak by sa dalo, klikal by som ti LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE ako odušu :D
hahahaaaaa, hahhaha ,uhahahha, ta 300g milka mnaamky, to som ako 15 rocny jedeval teiz, ale potom alergie a nic :) a tieto nahrazky (resp ehm, tazko povedat ktore je narhazka :D zlozenie takej milky je samovrazda ale chuti to dobre :D ) a s tou krabicou si mi normalne spravil chute, aby som skocil do cukrarne :D ale neviem kde je, a plna krabica mi zrujnuje kreditku :D