Caute :) Nie som ziadna labilna zenska s nizkym sebavedomim. Tuto temu som si zalozila cisto preto, aby som videla, co na jednu vec hovoria viaceri ludia. Ako vnimate vo svojom velmi peknom a vyrovnanom vztahu, ked vasho partnera neustale volaju na cajiky rozne kamosky? Tie kamosky su nezadane a dobre vedia o tom, ze vas partner je s vami zasnubeny, no i tak ho stale volaju niekam von. Pritom vam aj partner potvrdi, ze tie zenske po nom idu. Ake by boli vase reakcie? :) Dakujem
tretia osoba vo vztahu
Maoam: "hlavne ked ti on zakazuje, vies preco to robi? lebo ide podla seba" naprostý souhlas....
maximilianka, moj expriatel mal taketo priatelky, ktore som tolerovala, lebo som nebola nikdy stihacka a doverovala som mu :-(, viem, bola to chyba, s odstupom casu a aj po rozchode som sa vsetko dozvedela, vsetky bohuzial pretiahol :-(
skor ci neskor to bolo vzdy viac ako kamaratstvo, alebo to boli jeho exmilenky :-(
hovori sa, ze muz vie byt so zenou 'len' kamarat vtedy, ked s nou uz spal ;-)
davaj si bacha a nebud naivna, ja som vtedy mala ovela menej rokov ako teraz a hlavne som ho milovala a bola samozrejme komplet slepa
keby sa mi to stalo teraz, tak alarm okamzite
ine je, keby ste sli spolu v partii...ale takto?
hlavne ked ti on zakazuje, vies preco to robi? lebo ide podla seba
natalka2: Myslím si, že není dobré, pokud tvůj přítel rozebírá se svými kamarádkami jejich osobní problémy, mnohokrát při těchhle emocionálních chvilkách přeskočila jiskra. Znám jeden páreček, kdy známá řešila problémy se svým kamarádem a momentálně jsou manželé.
hmm,ale zas napriklad neviem si predstavit, ze by som bola s priatelom a s jeho kamaratkou vonku,ked s nim chce rozoberat nejake osobne problemy..sa s nim dost radia pri rozchodoch a problemoch s chlapmi a tak,,a ci by to chceli rozoberat pri mne,neviem:D
Natalka, tak napriklad mne vzdy neskor priatel povie, ze s tou a tou kamoskou uz nemoze chodit von...a ked sa spytam preco, povie, ze "ide po nom". :D Takze to budeme robit tak, ze ak pojde s dakou holkou von, pojdem s nimi aj ja. A bude to fungovat aj opacne. A ked to tym dotycnym bude vadit (pritomnost oboch partnerov), bude to jasny signal, ze dotycna osoba ma bocne zamery :)
vravim, dnes s priatelom o tom pokecam. Nechavame si vela volnosti, ved kazdy ma pravo sa stretavat aj s inymi ludmi. Len mna mrzi, ked sa mi niekto vyslovene miesa do vztahu :)
Krasomil, dakujem za radu :) Som si vsetkeho vedoma.
Protože nejsi taková povaha, nejsi zakomplexovaná hromada hnoje. :-) A ještě jednu věc udělej, taky si občas výjdi ven s kamarádem, co má jakože být, že přítel ti zakázal a sám chodí? Ve vztahu má být rovnováha, takže ať ti nezakazuje to, co sám dělá. Ty mu věříš, tak by měl i on tobě, jinak ať si hledá jinou, nesmíš se nikdy ponižovat. Ale to je jen taková rada. :-)
aj moj priatel chodi von s kamoskami..aj ja chodim s kamosmi..ale ci po nom idu,to neviem..
Krasomil, asi mas pravdu :) A ja to nechapem preto, lebo som sa nikdy tak nespravala, preto mi je nieco take strasne cudzie. Rozhodla som sa, ze sa opytam priatela,ci bude mat nieco proti, ak obcas pojdem von spolu s nim a tymi jeho kamoskami :) Ved ak nemaju tie dievcata postranne zamery, nebude im to vadit :)
Protože si tím některé baby zvyšují sebevědomí. Těší je, že by mohli zbalit zadaného, že jim třeba polichotil a nebo na něm vidí, že se mu líbí. Jsou ženské, které vyloženě jdou po ženatých nebo zadaných, a pak se cítí dobře, že ho "ukradly" jiné, alespoň na chvilku.