ahojte, pisem len tak, uz zo zufalstva, vlastne ani neviem preco. tento skolsky rok na VS som sa zalubila do cloveka ktory bol este rok predtym len kamarat, nikdy by ma nenapadlo ze sa do nho buchnem...lenze on ma priatelku uz 4 roky myslim, a ja som z toho dost zronena, uz sa to vlecie pol roka, stale na nho myslim, ked som s kamoskami a so super ludmi, je to okej, ale ak som sama, aj si poplacem a som taka ze ma zrazu nic nejak nebavi, niekedy som citala knizky alebo hocico teraz len sedim a cumim do notasu....velmi si s nim rozumiem, sme spolu pomerne casto, vieme sa perfektne bavit, je ku mne neskutocne mily aj vsetko a musim sa priznat, neviem ako sa to stalo ale uz parkrat sme nejako skoncili v objati a padli aj bozky ale do vztahu inych sa miesat nechcem, nechcem nic rozbit, a vobec neviem co tie bozky mali znamenat , a ani sme sa o tom nerozpravali, ja odvahu opytat sa nemam, on to mal asi len ako ulet alebo bohvie a takto sa tu teraz len trapim a premyslam co robit aby som na to vsetko zabudla a snazila si uzivat zivota
nestastne zalubena
Krasomil: ach jo, skoda, ze som necitala tvoje prispevky pred par rokmi, bol by si mi otvoril oci, pises uplnu pravdu...
je to tak
presne takto funguju mnohi muzi, robi im to dobre, svine...
mila moja, toto nie je dobry zaciatok. chlapik ktory chodi styri roky s inou sa s tebou bozkava.. no veniem ako by sa to tej jeho frajerke pacilo. tu by som ani nepovedal ze chybu robis ty, skor on. ty si zalubena, tebe sa to da do istej miery ospravedlnit, ale o co ide jemu? chce sa s tebou vyspat? a co potom? a keby sa napr. rozisiel so svojou priatelkou a zacal si s tebou, co bude neskor? zase si zacne s dalsou? uvazuj aj nad tym. ja by som na neho kaslal, podla mna za to nestoji. ty si si ho zidealizovala, ale musis vidiet aj taketo jeho charakterove slabiny, nielen to, ze sa ti s nim dobre rozprava.
tana4422: Musíš na něj zapomenout. Zkus se zeptat sama sebe. On má přítelkyni, ale klidně se líbá i s tebou. Zeptej se sama sebe, chtěla bys za partnera někoho, kdo by začal během vašeho vztahu cítit něco k nějaké kamarádce a pak by se s tebou kvůli ní rozešel, nebo partnera, který by se během vašeho vztahu líbal s kamarádkou? Uvědom si jednu věc, že jakmile bys byla na místě jeho přítelkyně, tak by dost reálně hrozilo, že na tvém současném místě by byl zase někdo jiný. Ten kluk vůbec neví, co je to úcta ke své přítelkyni, prostě si dělá, co chce a nehledí na ostatní.
mila tanicka, podla mna, jedine, co tu moze pomoct, je pohovorit si s nim o tom na rovinu. ze si nevies jeho spravanie vysvetlit, ze mas onho zaujem, ale brzdi ta (pochopitelne) fakt, ze je zadany. nebude to prijemny rozhovor, bude ti trapne. ale, ver mi, neistota je najhorsia. ja sa viem pre xlapov rovnako zozierat... teda radim jedno - vydebatovat si to a uvidis jeho reakciu. mozno mu to s frajerkou neklape a ma o teba zaujem, a mozno sa s tebou len zahrava, a to ho kopni do zadku :)... drzim palce
tak ale co mam robit teraz? mame spolocnu partiu cize kontakt s nim nemam ako prerusit a vlastne ani nechcem, ale mna to unavuje predstierat ze nic a stale si v kutiku duse hovorim co ak, co ak aj on nieco citi a bla bla a potom zase co ak si to len nahovaram, no proste mne z toho uz sibe ja uz pomaly na ine veci ani neviem mysliet
tana4422: Chlap je ješitný tvor, neznám toho tvého kamaráda, ale 98% chlapů by dělalo dobře jejich egu, že se pro ně trápí nějaká slečna a kamarádstvo by neukončili, právě naopak by se z toho snažili dostat to, že by ses stala i sexuální kamarádka. A podle toho, že má přítelkyni a bozkává tě, tak je to jeden z nich. Takže si dávej pozor, aby tě nakonec nezačal využívat. Jako chlap ti říkám, že chlapi jsou v otázce přízně žen bezcharaktení, užívají si to plnými douška a ještě se tím chlubí kamarádům u piva, jak mají zmáklé třeba 3 ženské najednou.
J111: Ty seš dobrý vůl. Jestli to teda myslíš vážně.
pochybujem ze mu niekedy dojde co pre mna znamena :(
tana4422 je správne že im nechceš pokaziť vzťah ani to nerob cítila by si sa ešte horšie ak ho tak ľúbiš ako to tu píšeš tak ho nechaj ísť to je ten najkrajší spôsob ako mu dokážeš že si ho ľúbila
no lebo ja nechcem rozbijat vztahy,ak by som vedela ze to medzi nimi nieje dobre tak mozno, ale ja netusim. co ak ju naozaj miluje, a tie nase bozky bol len zalet, co ak mu poviem co naozaj citim a skonci aj nase skvele kamaratsvo?