Prečo sa dievcatam nepáčim ale chlapcom áno ?

Príspevok v téme: Prečo sa dievcatam nepáčim ale chlapcom áno ?
Fredy86

Som dievča (17) a nikdy som nebola nejak pekná ani som sa výrazne nemalovala ani nič podobné. Nikdy mi vsak nijaké dievca nepovedalo , že mám nieco pekné , dievcatá o mne vacsinou hovoria ako o tej skaredsej. Prečo o mne chlapci potom hovoria , že som pekná ? Raz ma dokonca "chcel" jeden pekný chlapec , ktorého som ja nechcela a každé jedno dievča sa čudovalo , ako ma môže chcieť. Ked som bola menšia velmi ma to trápilo , že aj podla kamaratiek som bola tá škaredá. (týka sa to skor o moju tvár)...Prečo to je tak . Väčšinou je dievca pekné podla chlapcov aj podla dievcat . Podlla dievcat nieked však nie preto , pretože závidia ale u mna by ani nemali čo ... Stretli ste sa už s takým niečím ? .. dakujem

HamkaHam

tak tak, na mňa teda včera riadne závistlivo pozerali všetky ženy, keď som bola s priateľom na nákupoch! len jedna jediná žena sa na mňa priateľsky usmiala - bola som proste fajn oblečená! len asi sa tým kravám nepáčilo že aj ich chlapi za mnou slintali! ha:D
Mne len dobré kamošky vždy vravia že sa skvelo obliekam a že na niektoré kúsky by nenabrali odvahu. A každý chlap sa za mnou obzrie, nie som slepá. Ale stretla som sa aj s tým že mi jedna "dobrá kolegyňa" povedala, že to a to sa mi nehodí, teda podľa nej väčšina. Ja sa len však v duchu smejem ako sa straašne
snaží ma zneistiť.Pritom by sa radšej mala ona snažiť aby vyzerala lepšie prtože vyzerá ako gadžo.

Fredy ber to tak ako to napísala Blondula a iný...si proste kočka a tie "kamošky" ti závidia tak ťa spoločensky bombardujú, buď teda rada že sa o teba chlapci zaujímajú a iné nerieš :) a áno! duševne sa rozvíjaj to pridáva na kráse akosi záhadne aj navonok tiež!!:)

Maoam

to, ze pekne vyzeras a ze ti nieco pristane ti povie len zena, ktora je sama so sebou vyrovnana a ma dostatocne sebavedomie ALEBO je to lesbicka

inak bezne zavistlive heterky ta skor prebodnu nenavistnym pohladom, ako nieco na tebe pochvalit ;-))

opytaj sa kamosky, ktora ta ma naozaj rada a je velmi vyrovnana (ak taku mas) a ktora ta neberie ako sokynu - ta by ti mala povedat realny nazor na tvoj vzhlad

alebo sa opytaj lesbicky

Joo

mozno ta baby vnimaju ako trosku inu ,tichu ,utiahnutu ,nevyraznu ,alebo ziarlia a citia sa v tvojej pritomnosti ako \"zdroj\" ich neistoty preto bocia ..... Katka54 ti uz poradila :-)

Fredy86

aha , takže ked budem väčšia to sa už nebudem páčiť ani chlapcom :/ supééér :/ :D :D .. ale nie ... ja neviem

Adussss

a este som zabudla dodat mam 17 rocneho bratranca takze viem ako to chodi.......proste im staci ze ma baba dobru postavu pekne oblecko a na tvar sa moc nezameriavaju........proste pubertaci ktorymi valcuju hormony

Adussss

no ja neviem ale myslim si ze chalanov v tvojom veku zaujme ako prve na babe POSTAVA takze ak nie si nejaka krasavica do tvare mozu sa na teba lepit prave preto ze mas sexi telo vyrazne prsia a tak.....je to tak

Katka54

Fredy86,

máš 17 rokov a to je vek, kedy sa človek začleňuje do akéhosi teritória, v ktorom sa každý jeden člen snaží dosiahnuť tú najlepšiu možnú pozíciu. Nečakaj komplimenty od dievčat, teš sa z pozornosti chlapcov. Pokiaľ je úprimná.. A hlavne vyzdvihni svoje pozitíva a zameraj sa na ne.. Veď nakoniec, čo je to krása? Nemyslím si, že existuje na toto "pravítková" odpoveď. A človeka skôr priťahuje charizma, ktorá z Teba vyžaruje. Pekná tvárička zaujme, to áno, ale tá časom človeka omrzí.. Pracuj na sebe a vysielaj len pozitívne frekvencie a netráp sa závisťou dievčat. :) A i keď tvrdíš, že Tebe nemajú čo závidieť, evidentne sa mýliš..;)