ako by ste chceli vyzerat

Meretseger

tpch: My god! Fuj. Viem sa tváriť veľmi, veľmi zvláštne, ale trvalé kŕče ma vydesili.
Maoam: Já budu hrdá na to, co jsem!
A co tedy jste?
Já jsem... knihovnice! :D
Pardon. Film Múmia som kedysi pozerávala aj dva razy denne a nejaké hlášky mi už asi navždy utkveli v pamäti:)

tpch

Meretseger, napriklad aj pre tie krce (okrem ineho). najprv slabe krce a postupom casu pri trvalom uzivani neodstranitelne trvale krce v tvari (tardivna dyskineza), vdaka ktorym pacient vyzera ako naozaj tazko dusevne chory.

Maoam

Meretseger, inteligenciu nezahras, ta sa da pobadat na situaciach a reakciach, ktore beries uplne mimovolne a nevenujes im pozornost :-).
Mna prijemne prekvapujes svojou akoby znovuziskanou stabilitou a vytrvalostou, rozhodla si sa riesit svoju situaciu a robis pre to vsetko, co je v tvojich silach, na tvoj vek obdivuhodna vnutorna sila. Raz z teba nieco(niekto) bude :-).

Meretseger

Nakoniec vznikne z tejto témy nasledovné: Chcem vyzerať ako XY, ale ináč chcem byť ako Meretseger! :D Hej, baby, fakt vďaka. Strašne ma to teší. A tpch: No takto, neberiem ho kvôli kŕčom, čo mi spôsoboval. Iné príznaky som nespozorovala, tak prečo pre mňa nie je vhodný? (A teraz som dala najavo, že svoju inteligenciu len hrám, ha :D)

nicce

hentá frida sa podobá na moju kolegyňu...ale tá má tiež tak nejak okolo 15-16:D
a čo sa tých známych ľudí týka...neviem či by som chcela vyzerať ako niekto iný ako ja ....ale keby že sa ráno zobudím s vlasami ako nicole scherzinger, nenamietam:D

tpch

Meretseger, si prvy hraniciar, ktory ma na seba realny nahlad a sazi sa nieco s tym robit. Okrem toho nemas nasrate v hlave, si celkom rozumna osoba. Ak ti pomaha psychoterapia s tym dotycnym panom, ktoreho si tu viackrat spominala, tak ho srdecne pozdravujem, ze sa mu dari. Samozrejme zaklad si ty-ze dokazes na sebe pracovat.
mimochodom-robis dobre, ze neberies ten haloperidol. Pre teba nie je vhodny.

Maoam

Meretseger, ja som si ta tiez oblubila :-). Snad najviac pre tvoj otvoreny pristup k tvojim problemom a pre fakt, ze nie si hlupa.

Meretseger

tpch: Páni, teraz si ma dostala :-[ Ďakujem! Asi ťa začnem hraničiarsky nekriticky zbožňovať a budem ti to dávať pri každej príležitosti dobre najavo :P