ako by ste chceli vyzerat

jankaaaaaaaaa

J11: to len ludia, ktory maju problem sami so sebou a maju nejake komplexy, tak maju problem s niektorymi prispevkami ludi, ktori im napisu aj nieco ine ako chcu sami pocut :)

jankaaaaaaaaa

leaa: mne sa adriana paci :D lebo je uplne prirodzena a obycajna, ale krasna. nepotrebuje 100 plastik a velke pery ako kacka. no. kazdy mame iny vkus ako som pisala.

jankaaaaaaaaa

aladar: ja ziadny problem nemam, to skor ty :D neviem co sa vyjadrujes, ze by si so mnou zit nechcel ani keby neviem co. ako mas pocit ze ja po tebe tuzim? :D
ani som ta tu neziadala o vestenie ci predpovedanie mojej buducnosti ani o rady do zivota, tak neviem co riesis :)
na ocot niesom ani neostanem, mam dlhy a krasny vztah, za teba by som ho nemenila, nemusis sa bat :D

leaaa

ja nikdy nepochopim, ako sa niekomu moze pacit adriama lima a este k tomu, co docelila... taka zubajda nechutna a este ked som videla fotky, kde nema make-up, omg...

aladár

jankaaaaa, na slovensku je dosť psychológov aj psychiatrov. nie je hanba niektorého navštíviť, keď má človek také problémy ako ty. teba by som nebral ani keby si bola najkrajšia a jediná žena v celej mliečnej dráhe. si konfliktná a zakomplexovaná. keď so sebou nič neurobíš, ostaneš na ocot, alebo budeš onedlho rozvedená. nikto s tebou nevydrží.