ani slza

Príspevok v téme: ani slza
slzicka

ani neviem, ci je to problem....ja len neviem co mam robit....strasne by som sa potrebovala vyplakat....vzdy ked som mala nejaky problem a uz sa mi hrnuli slzy do oci, tak som si rychlo povedala, ze hadam kvoli tomu nebudem plakat, ze uz nie som mala...a snazila som sa mysliet na nieco ine, len aby som neplakala...teraz sa mi tych problemov tolko nakopilo....a ja ich vsetky dusim v sebe....najradsej by som sa poriadne vyrevala...viem, ze by sa mi aspon trochu ulavilo...ale ja nedokazem vyronit ani slzu...nechapem tomu....asi je to riadna blbost :) ale ja sa vazne potrebujem vyplakat a ono to proste nejde a nejde

zuzi74

Hm, zvlastne, prednedavnom mi spomenula kolegyna, ze ona by sa tak rada vyplakala a nejde jej to. Neviem si to ani predstavit...

Meretseger

Skús ich dostať von ináč, vypíš ich, vyrev ich do sveta, rozmláť niečo (len nie niečo vzácne :), alebo to obmieňaj: len to v sebe prosím nedus. Jo, a ešte si tie problémy nevyrezávaj do kože. Len toľko.

slzicka

lost :D....to ma napadlo....ale struhany chren je na to este lepsi :) ...len ja by som sa potrebovala rozplakat tak sama od seba...ale tak mozno to raz pride, ak ma dovtedy neklepne :)