Prosím Vás pekne poraďte mi kde sa dajú zohnať prášky na spanie, alebo poraďte mi nejakú náhradu od čoho sa dobré spí. Len ma prosím neposielajte k lekárovi, tam som už bola veľa krát, včetne psychiatra, a už mi ďalšie nechcú predpísať. Ja si od nich nechcem odvyknúť, nakoľko ich potrebujem k prežitiu tohoto nezmyselného, smutného života. Ja len chcem stále spať.
Prášky na spanie
terminátor - som na tom podobne ako ty, že je to jediná vec co mi robí radosť, až na to že ja miesto stilnoxu beriem zolpidem, a jeden mi už moc nezaberá, musím užiť dva a preto sa mi rýchlo míňa.
tpch - keď mi nevieš poradiť resp. odpovedať na otázku tak mi neodpovedaj vôbec.
Meretseger prosím Ťa čo je to BAP?
fidorka 2, uz opat tu nariekas? Radsej si liec zavislost a manzelstvo, prespat zivot nie je riesenie. Samozrejme ich legalne nezozenies, kedze uz vsetci lekari vedia, ze si fetacka.
Zabehnite si pred spaním 5 km a uvidíte, ako sa vám bude spať... Svojho času som tiež brala nejaké prášky, ale pri miernom zlepšení spánku som ich okamžite stopla.
Nahonobte si BAP, to budete z času na čas spávať celé dni a bude vám absolútne blbo, to vás prejde...
bibba.....kolko ich na noc beries??
Radsej obmienaj za ine ako stale len stilnox.
terminator... mne uz stilnox vobec neslape. zavidim
no to ja si každý den doprajem stilnox, dost silne sedativum resp. prások na spanie, stilnox je uz jedina vec v mojom zivote co mi robí radost, takze som natom podobne ako ty
Ty ich nepotrebujes. Nepotrebujes ani zivot. Nic nepotrebujes. Daj si jablcko a cuduj sa, ake je bezproblemove.
Ty brdo!!
Tak s tebou je to total zle.....