je mi strasne zle

Príspevok v téme: je mi strasne zle
bebee

Uz asi 2 tyzdne sa necitim dobre, ak niekde dlho stojim, alebo vyvijam aj mensiu aktivitu/vyjdenie po schodoch, varenie, nakupovanie v potravinach/, tak mi dojde strasne zle, akoby na odpadnutie a musim si sadnut, podobne stavy som mala aj predtym, naposledy som odpadla v decembri, ale teraz mi prichadza tak inak zle(ako keby od zaludka/nie typicke zahmlenie pred ocami, najprv som si myslela, ze je to mozno od hladu, smadu, ale nie je to v tom). Cely zivot som mala tlak 90 na 60, ale teraz mam tak okolo 115-125 na 75-80, cize tlakom to tiez nebude, ani tehotenstvom. Okrem toho sa citim stale ospala, slaba, boli ma chrbat, som podrazdena, nic sa mi nechce robit. Tlacia sa mi uz asi rok 8 cky, cize nimi to asi tiez nebude. Neviete, co by to mohlo sposobovat? Mali ste podobny problem?

Lulu2011

nech ti vezmu zakladne biochemicke vysetrenie a potom sa uvidi, mozno ti kolise cukor v krvi, mozno aj na kardiologiu sa skus objednat

bebee

a v poslednej dobe ma aj vela smadi, v minulosti som nepocitovala smad, aj ked som nevypila ani kvapku za cely den..

bebee

Magy dakujem za odpoved, uz je to aspon nieco konkretnejsie. Nevies, aky je postup? K obvodnej sa mi moc nechce, lebo dr. neviem preco, ale nerada posiela na odborne vysetrenia(napr. som mala alergiu na slnko, take prudkejsie na dovolenkach a ona ma nechcela odporucit k alergologicke, potom ma tam z ORL poslali a alergologicka mi nasla asi 10 alergii a predpisala lieky, vdaka ktorym som uz pocas dovoleniek nemusela sediet na izbe), potom raz z krvi mi vyslo, ze mam v tele zapal, ale povedala, ze to je nic, potom mi to prerastlo do velkeho zapalu, od vtedy uz k nej ani nechodim

Magy

mozes mat nejaku formu anemie, prip. kolisavy krvny tlak. pre celkovu slabost moze hovorit aj nejaka oblickova disfunkcia. podobne priznaky su, ak oblicky nefunguju ako maju a v krvi sa zvysuje hladina kyseliny mocovej.

bebee

evik budem mat teraz 24. Mala som v minulosti problem s nizkym zelezom, ale to sa trochu prejavovalo inak, ako teraz. Neurologicka mi prisla v lete na to, ze mi chyba kyselina listova/myslela som si, ze mam zapal karpalneho nervu/, tak tu od vtedy beriem tiez, aj som zlepsila stravovanie-viac zeleniny a pestrejsiu stravu, aby mi vitaminy nechybali.