dvojity prienik :)

Príspevok v téme: dvojity prienik :)
wreck

damy, zaujimali by ma vase nazory na tuto sexualnu fantaziu. je znama ako dp (dvojity prienik, double penetration), sendvic, alebo napriklad aj 1 in the pinky & 1 in the stinky. :) cize milujete sa vaginalne a sucasne analne.

chapem, ze ak vobec, tak to bezne zostane len v rovine fantazie, ale predsa len... skusali ste? aj s dvomi partnermi? lakalo by vas to aspon? predstavujete si to alebo si aj pomahate hrackami ci partnerovymi prstami?

nesledujem tym nic konkretne, len ma to zaujima.
aha, a keby nahodou niekomu isla napadnut nejaka stupiditka, tak uz dopredu oznamujem, ze sa zan neplanujem tahat, ked to tu budem citat. :))

dr

"Drazdenie konecnika prinasa prijemne pocity u oboch pohlavi, pretoze sa tam nachadza mnozstvo nervovych zakonceni. Z vnutornej strany creva navyse u zeny dochadza k stimulacii a drazdeniu posvy, u muza prostaty. Muzi to narozdiel od zien vsak castejsie odmietaju, no nie z dovodu fyziologickeho, ale socio-kulturneho a urcitych predsudkov (homosexualita). Z fyziologickeho hladiska ale tento sposob sexualnej stimulacie posobi velmi silnym a priaznivym sposobom u kazdeho bez rozdielu. Napriklad aj pri ziskavani semena kvoli umelemu oplodnovaniu u dobytka sa na stimulaciu pouziva nie sposob drazdenia penisu byka, ale drazdenia prostaty cez konecnik, cim dochadza k ejakulacii semena."

wreck

benq, velmi dobre! presne moja skusenost. pri jemnom neocakavanom vsunuti polovice prveho clanku prsta do zadocku partnerky v polohe ona lezmo hore, u nej doslo k preukazatelne intenzivnejsiemu zazitku, ktory bol potvrdeny jej vyraznym hlasnym "ooohhh!" :)

v predchadzajucich polohach sa vytvoril dostatok mazacieho materialu, ktory stiekol na hradzu a pomaly smeroval nizsie az prekryl zadocek. pri prechode na polohu ona lezmo hore bol teda uz pripraveny na spominany jemny prienik. nepamatam si iny experiment, a malo ich nebolo, ktory by sposobil aspon tak vyrazne "ooohhh!" ako prave tento.

benq

paganstorm, to hovorilo vela zien. teda dovtedy kym to nevyskusali. mozno to nevyhovuje vsetkym, ale to hlavne z urcitych predsudkov, alebo podvedomeho odporu. v skutocnosti to vacsinou zenam prinasa omnoho hlbsi a silnejsi orgazmus a vacsiu rozkos

paganstorm

ja sa necham na všeliake kokotiny nahovoriť, ale ak by mi chlap niečo skusil strkať do zadku, bude to posledne, čo v živote urobi

??!!??

praktizujeme, no nie že by som po tom túžila skôr vyhoviem manželovi. a máme na to "priateľa robiho"...do trojky určite nie.
aaaaa nehovorím že je to zlé...... :-)

AdamKrt

wreck Dnes 12:57 - pokial sa nechces orientovat v style Casanovu, ale len urobit svojej priatelke dobre, tak je to snad jedno, nie ? Aj keby vacsina pisala, ze to ma rada, ci nema, Tvoja priatelka to moze citit opacne. Tipoval by som, ze nieco take je zastupene uplnym minimom ludi, lebo to uz neni o vztahu, ale len o sexe.

Ta skusenost o ktorej hovoris je aka ?

Moznosti, ako robit dvojity, ci trojity prienik, cisto len muz+zena+pomocky, bez dalsich muzov je mozny a v tomto nevidim nic zle, okorenit si to, nez tahat do intimity dvojice, dalsich ludi.

wreck

haha, no, sme klony, ze, tak co ine mozem napisat, nez ze mas samozrejme uplnu pravdu. :)

trojity som videl, ale to uz nie je o milovani. ja by som to rad udrzal v tejto rovine - ako dopriat partnerke co najviac s vyuzitim menej obvyklych technik.

a s tym dvojitym som sem prisiel prave preto, lebo tiez mam jednu ciastocne suvisiacu skusenost a chcel som vediet do akej miery je to bezne alebo zelane u zien. tie otazky maju len napovedat, ktorym smerom by diskusia mala ist.

AdamKrt

wreck - a trojity prienik si uz videl ? Skoro som spadol z noh, ked som to niekde videl. Tlacenica, ako pre Vianocami v obchodoch :-D

Ked Ta to laka, ci dvojity, ci trojity, je to Tvoja vec. Ale ja by som ziadneho dalsieho muza do intimity spalne s milujucou partnerkou nevolal. To uz neni o milovni, ale o sexe. Naviac partner musi mat aj mierne homofobne sklony, pretoze vacsine chlapov sa pritom, ze sa sucha v takej blizkosti o intimne partie druheho chlapa robi zle.

Nehovoril si, ze si sam ? Skus si radsej pohladat nejaku milujucu partnerku, lebo sa zacinas orientovat divnym smerom... :)

Ak to beries, ako fantaziu, tak fantaziruj dalej, ale urcite to nenavrhni potom zene, ktoru milujes.