Strašne pekne dievča, ale velmi tiché

Príspevok v téme: Strašne pekne dievča, ale velmi tiché
milan266

Vedel by mi niekto poradit ako mam zbalit takéto dievča? Je velmi ale fakt ze velmi pekná, milá, usmievavá, no jedna vec čo mi na nej trošku vadí že je to dosť tiché dievča, teda introvert. Je vôbec možné jej nejako naznačiť ze sa mi pači, alebo to mam nechat tak, lebo to pravdepodobne nemá ziadnu cenu....poradte ;)

sewie

to ze j ticha, neznamena ze je hlupa!takze ak jej cosi naznacis tak jej to dojde ako kazdej inej:) len ak ti vadi ta plachost a hamblivost nejak zavazne, tak to nechaj tak...lebo si myslim ze sa ta hambi bude-teda aspon zo zaciatku, ak si ochotny to chvilku vydrzat tak chod do toho, ak nie, radsej ju nechaj tak.

macik

samozrjeme,že to má cenu,ja som tiež tichá ..a keby to nezobral bývalý priateľ do rúk.nikdy by som sa mu neopovážiola povedať,že ho ľúbim a chcem ho,je to na Tebe,ale nemáš čo stratiť:)jednoznačne nenechávaj ju len tak :)

Jozef555

Milan
je pravda že take dievčata su inteligentne, nie každy sa chvali svojim sukromim, čo robil včera a trepať blbosti len aby reč nestala a aby bola zaujimava pred inymi. Ja osobne neznašam vtierave baby a take typy čo sa predvadzaju len preto aby uputali pozornosť. Ak nema o čom rozpravať alebo nechce je to uplne normalne. A ak bude chcieť niečo rozpravať tak povie aj sama od seba ale určite nie nasilu len aby bola zaujimava

sumec1977

Nerozumiem slovnému spojeniu " Strašne pekná" ... Ja neviem prečo sa stále používa aj v inom význame.
Môže byť akurát strašne škaredá alebo veľmi pekná :-) Strašne som sa tešil, strašne pekná, strašne dobrá a pod....

...si-ma...

Nemas sa coho bat, ak sa ti to dievca paci, daj jej to najavo, pozvi ju niekam, samozrejme ak ona bude suhlasit. Skuste sa najskor spoznat ako kamarati. Ak si budete rozumiet, a ona bude citit, ze ti moze doverovat, tak ona sama bude zhovorciva, usmievava a spontana.
Vela ludi odradzaju taketo typi, ale neni sa coho obavat. Nie kazdy je zhovorcivy.
Vies aj ja som velmi ticha a hanbliva...ale aj mi introverti vieme mat normalny vztah...
no a ten co tu pisal, ze sa hrabu v mobile, PC a osklbnu chlapa o peniaze - nemam slov.

Magy

komentar 'pravy huhu' nekomentujem radsej, milky - to kde milan napisal, ze je to vada??? to ze to vadi jemu, neznamena, ze je vadna ona. zamienas si vyznam slova. pre milan266 - prejavit slusny zaujem nikdy neuskodi. kazdopadne je dobre sa pripravit - v tom zmysle, ze skusit diskretne zistit, ake ma konicky, ci niekam chodi do kruzkov, na tanecnu, co ju zaujima atd. a podla toho sa zariadis, ako si k nej najdes cestu. jedno funguje urcite - spolocne zaujmy zblizuju. to, ze je nezvycajne ticha, moze znamenat cokolvek, od jednoducheho vysvetlenia - je introvert, az po zlozite - je zneuzivana, prip. ma velmi prisnych rodicov, je celnom sekty/nab. spolku... cokolvek. pokial nie su k dispozicii dalsie dolezite informacie.

katka...

Nechapem ako mozes napisat, ze preto, ze je tichsia, tak to nema cenu. Ved to nie je ziadna vada. A ako jej to naznacit? No presne tak ako kazdej inej. To ze je niekto tichsej povahy, este neznamena, ze je nechapavy, ci menej inteligentny. Nie kazda zena potrebuje vykecavat hluposti ci to ma hlavu a patu. Aj ja som tichsia a som inak uplne normalna.

Milky

Milan266
Nie si nejaky vadny ty?
Tichsia je vada?? Daj sa liecit, clovece..
Ak sa ti paci, oslov ju. Mozno je ta prava..

Maoam

tiche vody mozu byt velmi 'sikovne', aj negativne, urcite si davaj pozor, ale moze to byt aj jedna z tych zenskych vynimiek, kde sa spaja krasa, inteligencia a ine dusevne cnosti, kazdopadne super, ze sa nepotrebuje vtierat, nasilu strhavat na seba pozornost a ze nepotrebuje neustale kecat a rehotat sa nepricetne, ako vela inych bab

skus zistit, o co sa zaujima, co ju bavi, potom ju oslovit a pozvat ju na to