:-DAhojte čo sa vám dievčence páči na mužoch ? akí muži sa vám najviacej páčia ? - naopak – čo sa vám nepáči na mužoch ? čo neznášate na chlapoch ?:-D
:-DAhojte čo sa vám dievčence páči na mužoch ? akí muži sa vám najviacej páčia ?
wreck, a ja na teba cakam cely zivot :D ale vidim ze nie som sama, nemas nejaky klon? alebo dvojča?
mam 24, a existuje mimochodom...a taky muzi..su podla mna top..len tolko
Ale sú aj ženy :D veľmi múdre :D
tinkuska, no aj mne je to nejake divne, kua, ale v tych poslednych dvoch opisoch (jajaja295, mimula) sa dost spoznavam. :)
Jonathan, zeny nie su moc logicke tvory, cest vynimkam :D takze v tom sa trochu mylis
mimulka a takeho si v ktorom romantickom filme videla? :) ale inak aj to je moj typ, ale bohuzial neexistuje, teda vlastne existuje, však wreck? :)
Ako žena vyzerá je hlavne odrazom jej myslenia a spôsobu uvažovania a logickosti samotného uvažovania.
absolutne zodpovedny a spolahlivy, vzdelany, co nema nasrate v hlave a ovlada pravopis
vyzorovo vysoky, kratke tmave vlasy, tmave oci a sirsie ramena a neohryzene nechty
Ženy čo tu zadokumentujete svoje vyjadrenia .Koľko máte rokov ??
som tu, hladal ma niekto? :))
btw ziadna z vas nespomenula vtipnost, zabavnost alebo taku tu ostrost umu ako ma napr. adela banasova. to byvalo dolezite. uz nie je?