Neuznanie reklamacie tricka kvoli odstrihnutym stitkom

Príspevok v téme: Neuznanie reklamacie tricka kvoli odstrihnutym stitkom
ninamina

Ahojte, stretli ste sa uz niekedy s tym, ze vam nechceli uznat reklamaciu, kvoli tomu ze ste odstrihli stitky-visacky z oblecenia??? Ja som pred par dnami chcela reklamovat tricko, samozrejme som z boku odstrihla stitky, a ked som prisla do obchodu, predavacka mi hned povedala ze pravdepodobne mi to firma neuzna, ze to uz je zasah do tricka...to akoze co je?? este som to nepocula.. a dalsia vec - na vsetkych tych stitkoch je predsa vzdy vyznacene kde sa MAJU odstrihnut..Ak by sa to nemalo strihat, mali by predsa informovat ze je to nutne zachovat v pripade reklamacie..

lost

heh ja stitky neriesim :D

nemam co odstrihnut

i41.tinypic.com

ale to je absolutna chujovina, ze stitok = zaruka niecoho, ved konieckoncov, mohol sa zosuchat za 1 mesiac.. a na niektorych som tiez fakt videl odstrihnut :D ale asi len na utierkach do kuchyne :)

bingham

lionesss...trosku off topic nie ??? :D...ja ti pisem ze tie visacky to tam nemaju...(a silne pochybujem ze ine znacky to tam maju znazorne ako ju odstrihnut aj so znackou toho oblecenia....

mne je uplne jedno co nosis...kludne maj na sebe aj vrece alebo ministranske rucho...mne islo o uplne nieco ine

jankaaaaaaaaa

mam rifle, na ktorych sa tie pismenka pranim zosuchali a tak uz niesu ani vidiet. tiez by mi neuznali reklamaciu?

jankaaaaaaaaa

neviem ci to tam ona mala znazornene alebo nemala
ani neviem na isto ci to musi byt pri reklamaci alebo nemusi byt

lionesssssss

:-D a sme doma :-D poďme si vypísať každý povinne, aké značky nakupujeme :) nech zistíme "gdo je tu phán" :-DD

jankaaaaaaa, dobrý postreh s tými "nožničkami", máš pravdu

bingham

:DDD....no tricka od cinanov si kupuju ti...co sa im robia dierky :DD

a navyse ako ty vies ze to tam mala znazornene :DDD....teraz urcite napise ze mala... :DD

napr moja znacka...ako alpha, thor..nema ziadne znazornene noznicky...

tpch

Ine je odstrihnut visacku z papiera s cenou a ciarovym kodom a ine vsite stitky. Neviem, ako je to v zakone, ale mna opakovane v obchodoch upozornili (pri drahsich znackach), aby som tie vnutorne stitky neodstrihla, ze vyrobca potom neuzna reklamaciu.

jankaaaaaaaaa

bingham: vidno ze ty asi vela ani nenakupujes, alebo nakupujes v nejakych cinskych obchodoch
totizto stitky vo vnutri oblecenia maju aj ciaru so znazornenymi noznicami - teda miesto, kde sa ten stitok ma odstrihnut. samozrejme bavime sa o obleceni, ktore ma istu hodnotu a nejaku cenu.

bingham

Ty si normalna ???...ked odstrihnem stitok so znackou toho tricka...tak to je co ????...

nabuduce to sprav hned v obchode...a som zvedavy co ti na to povedia...

a co tu splietas o knazoch ???...vsetky veci ktore som tam napisal su pravda...