žiarlivosť

Príspevok v téme: žiarlivosť
žiarlivec223

Som strašne žiarlivý chcem so sebou niečo robiť chvílu je to okej,potom zas nie.dôverujem svojej partnerke ale žiarlivosť jej niekedy nedôveruje ako ju mám zalačiť do pozadia? aby odišla najradšej by som bol keby som sa jej zbavil úplne snažím sa aj ked je to tažký boj.Niekedy sa cítim aj menejcenný a dosť ma to štve.Rozmýšlal som už aj že by som mal pokoj keby som zomrel ale potom ma zas napadlo že smrť nič nevyrieši.Vyriešiť to musím ja hned tu a teraz...Niekedy mám chuť napísať partnerke utekaj a už sa somňou netrestávaj aby si sa mala lepšie ale nedokážem to.Ako to zmeniť nechcem byť taký.Chcem aby sme boli s ňou štastní,zamilovaní...Prečo jej vyčítam banality?ako sa zamýšlam že stále sa pýtam len prečo... ah jaj je tu niekto žiarlivý a dokázal to ovládať?

tučiačka

aj moj frajer ziarli aa tiez s tym bojujeme ale ma silnu vydrz a chce. lubi maa a dokazuje mi , casto ma prekvapí a vytiahne vonku len tak kecnut a odprevadí az k dveram a rozoberame veci aby to vyydal zo seba vonku ...asi mas komplex

žiarlivec223

8 mesiacov málo sa rozprávame...tak pár krát som žiarlil na jej kamarátku že jej dávala prednosť...alebo na chalanov... velmi málo sa rozprávame o takýchto veciach bojíme sa

tučiačka

ako dlho ste spolu ? ako casto sa rozpravate medzi sebou ? prečo chces aby utiekla a dovod tvojej ziarlivoost ?: nic nie je len tak..