Ahojte, viem, že nás je veľa čo nedostali peniaze za absolventskú prax....
Úrady hovoria rôzne - niektoré že nevedia kedy, niekto že vo februári - na začiatku, niektorí na konci...
Ministerstvo to ide \\\\\\\"UŽ\\\\\\\" teraz riešiť!!!! Wau ako skoro - a čo robili doteraz????
a že budúúúúú hľadať riešenie....
Je to na hlavu???
Prosím o vyjadrenie niekoho, ako by sa dalo postupovať ešte - nejaké trestné oznámenie napríklad....Keby sa vyjadril nejaký právnik...
Ďakujem pekne
Absolventská prax - a veľa oklamaných a sklamaných
Dobrý deň,
Všimol som si, že je tu diskusia o AP. Píšem diplomovú prácu s témou " Nezamestnanosť a jej negatívny dopad na život mladých ľudí". S prosbou sa na Vás obraciam, či by ste mi mohli vyplniť dotazník. Dotazník je samozrejme anonymný a slúži výlučne len pre účely diplomovej práce. Práca je zameraná na skupinu mladých ľudí od 19 do 25 rokov.
ďakujem
S pozdravom
Miroslav
Co ja viem, tak peniaze chodia nejako s oneskorenim, ale ak nemas inu moznost, tak to ci zostava?
ludia, za taku robotu co by ste chceli? a okrem toho je to len priestor a cas pre vas, kym sa dostanete do skoly napr., alebo do normalnej roboty, to je len taky oblb docasny, ako ked si hladny a napijes sa vody...seriozne prace odrobene nie su zaplatene ako by mali byt, co sa da asi cakat od absolventskej praxe...
Ahojte, už niekto dostal prachy za marec za abs. prax???? lebo tiež začínam mať pochybnosti ako aj v januári...peniaze mi vždy chodili do 14.teho
lost, ale vieš akí to budú machri a frajeri vyškolení - za toľké peniaze? .... každý deň ma niečo prekvapí a fascinuje... tí politici to jednoducho dokážu, heh, len miestami by som už miesto toho smiechu dala skôr plač....
a keď niekto poukáže na takéto rozkrádanie, tak to dopadne takto:
ekonomika.sme.sk
Slováci nemali nikdy dostať vlastný štát, lebo nevedia si ho sami rozumne spravovať, vládne nám tu jedna veľká mafia :-(
futuramka
ale ved ja neobvinujem urady iba hovorim ze nic nevedia...a kto teda vie??? ha?
to akoze teraz sa zobudzaju a ze idu uz konecne nieco riesit..ale to tvrdili aj pred par tyzdnami ved to je choreeeeeeeeee.
na zaplakanie tato politika