Otázka na telo. Nosíte CG-čka (teplé gate)? Hlavne ak sú teraz také mrazy? Alebo nie? Priznajte sa, len ma to zaujíma, pretože väčšina chlapov to nechce nosiť, lebo chlap a také \"pančuchy\" , to neide dokopy.. Ale v takej zime, veď to ohrozuje aj zdravie nie? Tak, ako ste na tom?
muži a CG-čka
A ako prehovoriť dotyčného, nech si to oblečie, ide aj kúpiť, že to nie je hanba /aj tak to nikto nevidí/ a je to pre jeho zdravie?
hmm ja mam normalne dvojvrstvove nohavice a uplne pohodicka.... to nosim celu zimu....
môj priateľ nosí sám od seba. Aj mne prízvukuje, nech si dávam pančušky :)
jeansy a kratky rukav, potom na mna pozeraju a robia si srandy ako ze .. to sa neda popisat :)
dnes napr si slecny nabenzinke robili srandu ze ci nie je leto, ze maju pocit ze je leto, ked tam chodim v tricku kratkom a vonku svieti slnko (-10C ale bez snehu, z vnutra ako jar) a oni mali pulovre :)
tak ale ja tak neznasam sa obliekat.. som hold "na lahko" ... viete kolko casu zabije clovek obliekanim sa?
v zime aj 2 minuty.. (ak jetam layering) .. no a ja si len hodim nejaku "mikinu" otvorenu a idem :D tj. stratim cas 5 sekund len :P .. o tolko mozem dlhsie spat :D
ale vyzera to asi komicky.. dufam ze nebudem na novom case, ze "typek co si pomylil rocne obdobie"
Môj nosi, má rozum a nechce, aby mu zmrzlo "ved viete čo"
ja svojho priatela nutim aby to nosil v takej zime! a veruze niekedy si ich da aj sam od seba