ATB Suprax

pisatelka

kabel, asi si si neprecital predchadzajuce prispevky !!! Ked budes mat zdravotne problemy, daj si vyhradne prdpisat suprax a otestuj sa. potom, ked po 6 tich dnoch v teplotach vstanes, napis objektivny prispevok.

kabel

pisateľka, lekár, pokiaľ neurobí výter a neprídu mu výsledky z laboratória, tak môže len tipovať, ktoré ATB pomôže. Že tebe nepomohol práve Suprax... nuž nevyšlo to. Lekár nie je jasnovidec. Mala si sa nechať nakaziť mikróbom, ktorý na Suprax citlivý je :-)))

pisatelka

na co je vlastne suprax? na zvysenie provizii lekarov a dealerov? cele zle. pacient je skutocne na poslednom mieste. teploty a zanesene dutiny neklesli ani po 5. dni uzivania supraxu!!! To je max. drzost obchodovat so zdravim. Odporucam neuzivat suprax a poziadat o ine atb, vydarenejsie.

Cmoud

Skurveny suprax....doktori su uplne hovada nevzdelane...maju ti pomoct a tak ti predpisu tuto chemicku kokotinu,co by som ani 5 halierov za to nedal,oni chcu za to 7€...no koment....keby to aspon pomohlo...ja som ho dostal na anginu na pohotovosti(teploty 38,5) doktor sa ani na mna nepozrel...z tejto sracky som vyhadzany na rukach a nohach mam same hnede vyrazky,ktore svrbia jak slak...nemozem ani poriadne chodit,ani nic chytit do ruk...vysadil som tieto sracky a radsej neberiem nic...v zivote som na lieky nemal alergiu,ani nic podobne...a v zivote ho uz uzivat nebudem!!!

Shejla24

Ja som ho vyfasovala pred 3 dňami, je to čudný liek, strašne pomaly zaberá beriem suprax 400 mg každých 24 h. 1 tbl, ale je mi na skapanie, riedka stolica čo aj opisujú v letáku a stratila som chž aj čuch, vôbec necítom vône ani chuť jedál či nápojov, absolútne nič už 3. deň, stašný stav. Dúfam, že aspoň trocha schdnem, keďže jedlo ma neláka keďže necítim jeho chuť, a chutilo by mi jesť. nevracala som. Zapíjam ho celý s vodou.

s.

Ja som pred dvoma týždňami užívala Suprax na zapal nosnych dutin a absolutne nepomohol, mam dokonca pocit ze mi strasne oslabil imunitu a tu je pricina toho ze teraz som chora ZAS a uz je to tonzilitida. Samozrejme lekarka mi zase predpisala suprax..uz som zufala...okrem supraxu aj ine lieky, tak hadam v kombinacii s inymi liecivami to pomoze aj ked zase dalsiu chemiu do seba trepat mi je dost proti srsti.uvidime.

bazalka

Každý reaguje na rôzne antibiotiká rôzne. Z jednych môžeš vracať, z druhých môžeš mať hnačku, z tretích ti nie je nič. Ak máš pocit, že je to po užití každého lieku, tak v tom prípade si žiadaj iné antibiotiká. Lebo keď ich vyzvraciaš, tak ti asi moc nepomôžu (teda tvojmu príbuznému).