ako si dokladne odlicit plet?

Príspevok v téme: ako si dokladne odlicit plet?
jankaaaaaaaaa

na odlicovanie pleti pouzivam umyvacie gely, napr. od garnier, alebo clean and clear. mam pocit cistej pleti potom, no ked si vycistim plet este pletovou vodou tak tampon je stale hnedy od make upu. az na treti krat je cisty. a to nepouzivam vobec vela make upu. problem je ten, ze nechcem za kazdym pouzivat agresivnu cistiacu vodu s alkoholom, kedze mi to drazdi a hlavne vysusuje plet.
viete nieco poradit?

jankaaaaaaaaa

obsahuje ta pletova voda od dolivi alkohol? mne sa zda ze nie. tak asi preto tam nemas tie zvysky makeupu.
alebo neviem,mozno moja plet nevstrebe ani trocha makeupu a tolko make upu co si dam rano mi tam ostane aj vecer alebo co. a vobec nepouzivam vela makeupu. ked sme s kamoskou kupovali spolu makeup v drogerke, tak mne vydrzal asi 3x dlhsie ako jej

jankaaaaaaaaa

je jedno ci pouzijem pletove mlieko pred cistiacim gelom, alebo cistiace obrusky, aj tak pri cisteni pletovou vodou mam na tampone zvysky makeupu
pretoze ani tepla voda, ani penivy gel nerozpusta tuk a spinu tak ako alkohol, ktory obsahuje vacsina pletovyhc vod

sweet_lolitta

nevies sa odlicovat? najprv musis pouzit odlicovaci tampon navlhceny odlicovacou vodou/mliekom az POTOM si aplikujes cistiaci gel a oplachnes vodou. No a nakoniec pouzijes pletovu vodu a krem :)

Laurina22

Ja si odlicim plet pletovym mlieckom,potom s takym cistiacim gelovym peelingom,potom nakoniec Doliva pletova voda a na zaver krem

jankaaaaaaaaa

alkohol rozpusta spinu-tuk. preto mam pocit, ze bez pouzitia pletovej vody s alkoholom, nemam cistu plet. ale zase nemam rada tie vody, lebo velmi drazdia a vysusuju plet.
kedysi som pouzivala micelarnu vodu od vichy a zeby to bol nejaky zazrak sa mi nezdalo,a le asi skusim zase

suns

jankaaaa

ja som zvykla pouzivat iba GELY, vyhovovalo mi to tak :) ale potom som zacala mat pocit, ze moja pleti nie je 100% cista.. vies cim to je? lebo gelom a vodou si poriadne neumyjes okolie vlasov a usi a hranicu medzi bradou a krkom ( kam by sa mali licidla tiez rozotierat).. cize teraz najskor pouzijem vlhcenu utierku, zotriem si vecer cely make up, potom pouzivam odlicovaci gel od Loreal, ktory obsahuje taku hubku ( je perfektne makkucka )
www.musingsofamuse.com

je to perfektna vec.. potom este prejdem miceralnou vodou a az nato krem :)
rano pouzivam iba gel a krem..
niekedy namiesto odlicovacieho obruska pouzijem mlieko od loreal a tampon..
pletove vody s alkoholom su na prd..vysusuju..oplati sa investovat do prirodnej kozmetiky, popripade veci z lekarne..

k tej vode - rano si umyt iba vodou je hlupost..plet obsahuje velmi vela mastnoty, aj ked je sucha..treba ju precistit nejakym pripravkom.. to mate, ako ked si spotene spinave telo umyjete iba vodou..nezmyje to vsetky bakterie atd..
je to hlupost..to umytie pleti vodou po mlieku chapem, aby to mlieko tam nezostavalo, ale aj tak voda precisti dokonale pory a vsetko.. asi tak :)

tpch

ZAKLAD: micelarna cistiaca voda, znaciek je vela, najlepsia je asi Bioderma, ale lacnu kupite aj v Carrefoure za 4 eura...

Heatherka

ved ona pisala, ze az PO odliceni si umyva plet vodou :) no ja si osobne neviem predstavit, ze by som sa mala odlicit s mliekom a tvar si neumyt.

ja mam zmiesanu plet a robim to takto :
plet si najprv prejdem s mokrym tamponom, zmyjem povrchovu vrstvu make upu. potom, ked je takto plet navlhcena dam si gel, napenim, zmyjem pod vodou. suche partie prejdem este mliekom. tonikum pouzivam iba rano. a potom riadne krem.uz ked si prechadzam s tamponom s mliekom, nie je make up na nom :)