chcem sa opýtať hlavne žien,ako vládzu ked maju byt pri sexe na vrchu. ja po 5 minutach nevladzem vobec,az tak,ze musim prestat.je mi to luto hrozne,lebo aj on by bol radsej,keby som si na nom pohopsala kusok dlhsie. mam zlu techniku alebo co? :-(
žena navrchu.
No mne sa táto poloha páči najviac. Najvýraznejšie HO tam cítim. Navyše, vôbec netrvá dlho, a do tých 3 minút som hotová, takže dlhšie ani nemusím hopkať :)
bibisa, hm, mne sa tá poloha páči veľmi práve preto, že môžem byť aktívna. Tak to ozaj prestriedajte, chvíľu hore, potom niečo iné :)
Ale počkáme na wrecka, ten ti určite dá zase nejakú dobrú radu a možno sa aj ja čosi priučím :))
ved to ze on to nevyzaduje nejak extra..uz som sa snim o tom aj bavila ale tak nejak ze by mu to chybalo nemozem povedat.myslim ze-je rad ze je rad :D
ale kolko je takych poloh kde mozem byt ja viac aktivna?
uprimne?ziadna uz.bud je to zena na chlapovi,chlap na zene,spredu,odzadu,zboku,hore,dole a potom su tu tie zapletence ze je mam lave oko pri jeho kolene atd :D
co mam potom robit aj ja aby to nebolo tak ze tam len lezim.hm?
ajajja, haha, som to myslel, ze konecne nieco ine a nie "chcem sa zabit", "mala som sex, mozem byt tehotna?" alebo "som tucna". :)
bibisa, nepouzivat. :) vazne. ak to vyzaduje on, tak mu to dopraj, ale tazisko dajte na tie polohy, ktore su prijemne vam obom. ja to mam podobne s oblubenou zenskou polohou - doggy. nemal som ju rad, tak som sa jej snazil vyhybat.
??!!??, ked to beriete vazne a ste zatvoreni v izbe, mate tam sviecky, dlhu predohru, dychate tam rychlejsie... do pol hodiny je po cerstvom vzduchu. tak staci a) pootvorit okno alebo b) na 5 minut otvorit okno dokoran a zaliezt pod perinku. odvaznejsi z vas ho potom pojde zatvorit a vrati sa pod perinku na 10-15 minut, kym sa zohreje vymeneny vzduch. predohra zatial moze pokracovat pod perinkou. :))
no pri tom dnešnom "teple" mať čerství vzduch .....sa scvrkne aj to čo sa inokedy nesvrkne :-)
a co poradite ked mi to proste neni hore prijemne?akoze nieze by to bolo velmi neprijemne ale necitim pri tom skoro nic.bolo malo situacii kedy mi to bolo prijemne.
nehovrte ze on robi chybu.proste neni to ok z mojej strany ked som hore.
hmmm? :)
wreck, tak toto sú " tvoje " témy? :) To by si mal navštíviť asi trošku inú stránku :)
No ale každopádne ešte sa mi nestalo, že by som nevládala ... A robím to presne ako wreck napísal, je to úúúúplne podrobný popis, niet čo dodať. Naozaj treba sa trošku hýbať, nie len stuhnuto sedieť a hore-dole :) Potom nemôžeš mať problém s výdržou :)
jeeeeej, konecne zase tema pre wrecka! :))
pusinka38, ked si pri sexe NA VRCHU, tak to moze byt nadmorskou vyskou. ak ste skusali niekde v andach, tam uz moze byt redsi vzduch, mozno len nestacis s dychom. cim vyssie, tym horsie. vystupte nabuduce nizsie, ak sa da, pod 2000 m.n.m. uz by to malo byt ako v postielke. :)
ked si NAVRCHU, tak to este neznamena ze musis byt aj aktivna. ak si tvarou k nemu, nohy nechaj ako mas a len sa poloz svojim bruskom na jeho a nech chvilu zamaka on. ak medzi vami nie je privelky vyskovy rozdiel, moze sa venovat tvojej tvari, krku, ramenam, podpazusiu, ak nelezis na nom uplne, tak aj kozickam, a pri tom do teba jemne, pomaly prenika. pre chlapa tato poloha nie je velmi vytrvalostna, pretoze jeho pohyb je proti smeru posobenia gravitacie a este mu navyse ty branis svojim telom. ale tych 15 minut pri pomalom milovani sa da lahko vydrzat. ked bude mat dost, ty budes oddychnuta a mozes zase prevziat iniciativu.
striedajte napriklad dve subpolohy -- ty sedis na nom vzpriamene rukami sa podopieras vzadu, vpredu, alebo ich mas na nom, alebo sa len tak hras so sebou (kozicky, vlasy,...), a rovnomerne na nom skackas. :) ked mas dost, poloz sa na jeho hrud a bud chvilu pasivna, ako pisem vyssie. a takto to striedajte. existuje aj subpoloha, kedy lezis na nom, ale iniciativna si ty.
vacsej vydrzi prospieva viac cerstveho vzduchu. lepsie sa potom okyslicuje krv a o kusok menej sa zadychas.
To chce posilovat nozicky, partner nech vypomaha rukami, alebo zastanete a partner priraza od spodku.
Chce to robit viac drepov a viac cvikov na nohy. Tiez je dobre sa vhodne opriet rukami.
ani ja nevládzem ...nohy ma bolia jak sviňa