Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

štíhlejšie stehná do júna. kto sa pridá??

Príspevok v téme: štíhlejšie stehná do júna. kto sa pridá??
horsadoboja

zdravím :) už pár rokov ma trápia stehná.. mám 164 cm, 51 kg, približne 78-62-93 miery a 56-57 cm cez najširšie miesto na stehne. rozhodla som sa, že konečne s tým treba niečo urobiť aby nemusím stále pozerať na to ako v tom a v tom oblečení vyzerajú moje stehná.. kto sa pridá???

môj plán zatiaľ vyzerá takto.. - chcela by som jesť pravidelne, tj. raňajky, desiata, obed, olovrant, včera + ak bude treba neskorá večera. úplne na minimum obmedziť sladkosti a nezdravé vyprážané jedlá.. sacharidy len do takej 15tej, potom neskôr bielkoviny a veľa veľa zeleniny. čo sa týka cvičenia.. plánujem byť 3x týždenne 45-55 min. na stacionárnom bicykli (nie na ťažkom prevode) plus 2x týždenne posilňovanie a zapojiť tam aj 15 min. znova bicykel. kam sa bude dať pešo a nepoužívať výťah, len schody...
myslíte si, že takýmto spôsobom sa mi to podarí? alebo robím niečo zle? poraďte prosím a pridajte sa :)

škoricová

No ja by som tiež chcela zo stehien ubrať, ale pochybujem, že sa mi to podarí, pretože som štíhla ako prútik.. nič nejem, ale stehná mám vždy tučné. U mňa je to už len genetika. Vyskúšala som aj cvičiť, pravidelne, ale nič. Mala by som ísť do Argentíny, tam sa to mužom páči :)

evik1

No ja som začala pred 6timi rokmi,po pôrode,začala som behať,lebo dovtedy som len pocvičievala,ale potom som zistila,že behanie je oslobidzujúce a neobmedzuje ma časovo.

horsadoboja

ahoj evik :) a ty máš aké miery atď ak to nie je tajomstvo? už si aj nejak začala alebo je to zatiaľ len v plánoch?