Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG - kyseliny, enzymy

Príspevok v téme: RNG - kyseliny, enzymy
michal*

Dobry den p. RNG chcel by som sa vas nieco spytat ohladom tychto rad z vasej stranky -odkaz odstránený- .
Tam pisete, ze -Telo potrebuje na travenie VSETKY tieto:kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika, nielen niektore z nich-.
Teraz k otazke: Ja rozumiem co mam ist kupit ked si chcem zohnat probiotika (napriklad probiofix), rozumiem co si mam kupit ak chcem vlakninu (zelenina, psylium, celozrnne pecivo...) ale vobec netusim co si mam kupit v pripade tam spominanych ENZYMOV a KYSELIN :) Mam problemy s hnackami a som ochotny vyskusat cokolvek co mi moze pomoct, len neviem co konkretne mam vlastne kupovat. Mozete mi prosim vas nieco konkretne poradit co by bolo aj na slovensku dostupne (aj cenovo)?
Budem vam velmi vdacny za odpoved

RNG

Bezsacharidoiva dieta neobsahuje ziadne sacharidym tj rozhodne nie chlieb, akykolvek.
A pokial nebudes brat aj ine protikvasinkovce, ako GSE(60 kvapiek do litra vody) , 3 x 200 mg carvacrolu v oreganovom oleji, 3 lyzice kokosoveho oleja a enzym candex na prazdny zaludok, nemas sancu sa zbavit candidy ani za dlhe mesiace.
Tiez nevidim mnozstvo mikrovlaknin, probiotika potrebuju plno mikrovklaknin na rozmnozenie, tvoje kapsule maju max niekolko sto miligramov probiotik az zdrave dobre osidlene crevo ich ma az 1 kg

michal*

Zasaditu a tiez bezsacharidovu, protikvasinkovu stravu "trpim" uz vyse tyzdna a taktiez uzivam 2x denne probiotika sposobom akym to radi RNG a zatial ziadny pozitivny prinos to nema (+ B komplex). Udajne je nutny mesiac alebo tak nejak, len chcem mat istotu, ze to pomoze. Inak kupujem aj celozrnny chlieb ale ten obsahuje lepok a neviem ci to mam vymenit za bezlepkovy, alebo to nevadi... Camon vam to ako dlho trvalo kym prisli nejake realne pozitivne vysledky?

camon

Ja by som skor dal prednosť hlavne spravnemu stravovaniu.Konzumovat viac zásaditej stravy a menej kyselinotvornej. Kupovaním dopnkov by som neriešil.Určite máte zakyslený organizmus a potom nefunguje tak ako má. Trávenie sa potom upraví samo od seba.Ja som mával často hnačky, helikobaktera ... a teraz je to všetko ok. stolica každý deń. Možem dat odkaz na jednu nekomerčnú stránku kde sa dozviete vela infomácii ktoré vám určite pomožu.

camon

Ja by som skor dal prednosť hlavne spravnemu stravovaniu.Konzumovat viac zásaditej stravy a menej kyselinotvornej. Kupovaním dopnkov by som neriešil.Určite máte zakyslený organizmus a potom nefunguje tak ako má. Trávenie sa potom upraví samo od seba.Ja som mával často hnačky, helikobaktera ... a teraz je to všetko ok. stolica každý deń. Možem dat odkaz na jednu nekomerčnú stránku kde sa dozviete vela infomácii ktoré vám určite pomožu.