Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Geisenovci

Deria

pravdaze to maju zaplatene. na druhej strane rozumiem, ze vela ludi si nemoze dovolit ani tie zakladne potreby ale co uz, milionari boli a budu...ci uz ich daju v telke alebo nie.

dobra vila

To je ten program, co ma podtitulok "tazky zivot milionarov"? Som to razom prepla, ze este maju ksicht dat taky podtitulok... A ti, co na take veci nemame, aby nam to pililo zrak?
To ako ta relacia Smotanka...ako sa bavia na plese a co ja viem a chudobne ovce, co to cumia, nepochopim...ze take relacie vobec maju sledovanost.

Deria

a ja si to obcas celkom rada pozriem. mne su celkom sympaticki. jednoduchy clovek ma aspon trochu moznost nazriet do takej rodiny a pozorovat, ako sa k roznym veciam stavaju, ako si poradia, medziludske vztahy a pod. no ved co, nech maju, ja im to zelam, ved to nenakradli. horsie je to napr. s politikmi, ktori okradli narod, tych vsak neukazu, co vsetko si mozu dovolit v sukromi a ake vymozenosti maju. keby poniektorych ukazali, tak by zatienili aj geisenovcov, ti sa aspon nemaju dovod skryvat.