POSADNUTOST!!!!!!!!

fraisee

nie si tucna, si chorobna.. mas vsetko v poriadku tak sa takymi debilinami nezaoberaj a neporovnavaj sa s kazdou tyckou na okoli.

betka20

myslim si ze netreba tu urazat.Pretoze tak ako ma niekto problem.... tak aj ona ma proble,m ale s tym psychologom suhlasim no neberte to ako radu od do mna aby tu zase niekto nepisal ze v tej teme pisem tak a tu niekomu radim ok

mia25

ahoj struhatko v tvojom veku som bola na tom tak isto teraz mam o 10rokov viac a aj o 20kil viac.Vtedy som si myslela ze som tlsta a skareda a teraz na tie casy spominam a uvedomujem si aku som mala perfektnu postavu.Si pekna taka aka si.Neurob taku chybu ako ja.Vtedy som bola zakomplexovana a myslela som si ze som tucna a neuzivala aom si svoju postavu.Kludne papaj kolko chces,no zaroven aj cvic alebo tancuj a svoju postavu si budes udrziavat a hlavne dychaj...

matilda

struhatko:
ja si myslim,ze na tvoju vysku je ta vaha dobra,musis urcite dobre vyzerat..ja vazim tak ako ty a to mam o 6cm menej..ja som tlusta,ne ty:))

cmuk

Baby, boze ved mate 16, mate dobre miery aj super vahu, nechapem, co chudnete, ked takto robite v 16-tich tak potom potom neskor priberiete aj z poharu vody, mali by ste byt spokojne s tym ake ste.

kajka

awoj..ja mam tiez 16 ...meriam 172 a vaha okolo 57 ,,taktiez som posadnuta proste vzdy sa drzim nakoniec to vzdam a potom mam vycitky .....ale inak cvicim skoro cely tyzden v kuse