Ako casto si hovorite 'Lubim Ta' alebo 'Milujem Ta' Ja to uz nedokazem vyslovit

Príspevok v téme: Ako casto si hovorite 'Lubim Ta' alebo 'Milujem Ta' Ja to uz nedokazem vyslovit
kristi

a kto to povedal prvy po akej dlhej dobe? ja som s priatelom 5mesiacov.povedala som mu, ze ho lubim asi po mesiaci a pol ked sme lezali vedla seba a on sa ku mne ani neotocil a povedal len aj ja lubim...teraz mi to hovori casto, aj pise, ale ja kvoli tomu, co sa vtedy stalo sa uz bojim davat najavo co citim..rada by som mu aj povedala, ze ho milujem, ale mam pocit, ze uz to nedokazem.co je so mnou?

invisible

No mňa takéto veci trápili asi v 16tich... Je zbytočné čo riešiš. Po mesiaci a pol je skoro na chlapa vyvaliť, že ho ľúbiš. Možno to tak necítil a nechcel ti klamať, tak preto neodpovedal. Ale keďže je s tebou už 5 mesiacov, tak asi nie len preto, že by nemal čo robiť... A keď ti povedal, že si milovaná ním... chcel byť originálny. Pozri, ak vo vzťahu chceš byť šťastná,je dôležité sa naučiť dve veci: neriešiť, nestresovať.

kristi

jozoko a taki chlapi aj existuju?? v dnesnej dobe? vacsina nevie ani povedat, ze lubi..niekedy mam pocit, ze keby som nezacala prva, dodnes by som to nepocula;( a ano, nieco som naznacila, ale ja nechcem, aby to povedal, len preto, ze to chcem ja...asi som to uz pokazila,..

jozoko

Chceš aby ti to povedal prvý? tak mu to povedz, že to chceš. On ti to s radosťou povie. A ak ti to nepovie, tak načo sa budeš trápiť vo vzťahu s niekým, kto ťa neľúbi? Nájdi si chlapa čo bude z teba mimo, a bude ti to opakovať miliónkrát za deň. Vyriešené.

kristi

uplny suhlas...niekedy mam pocit, ze mi z tolkych pocitov rozrtrhne srdce:( ale ked ja by som velmi chcela, aby to povedal on prvy...aby som sa konecne uvolnila a nadobudla istotu

kristi

26..proste ja by som chcela, aby to bolo pekne, ked niekomu uz poviem, ze ho lubim, nech mi odpovie aj rovnako, no nie? na zaciatku sme sa skoro rozisli a napisal mi, ze ano, lubi ma ako sestru a ja jemu ze ja som ho ako brata nelubila..stale vsetko robim prva a preto by som sa chcela nejako uvolnit, nemozem za to, ze chcem niekomu povedat, ze ho milujem, ale na druhej strane mi to vdaka tomu, ako sa spraval predtym nejde plus bojim sa co by mi odpovedal on..

invisible

jozoko - tak to je pravda. Muži nemajú také komplikované city ako ženy a preto sú šťastnejší :) Neriešia vo vzťahoch takého zbytočnosti. A to závidím aj priateľovi... Kým ja vidím milión problémov, on ani jeden. Muži to majú v tomto jednoduchšie. Ver mi, že on nemyslí na to, kto to povie prvý, jemu to úplne ale úpne jedno a nakoniec si ani len nebude pamätať, kto to prvý a kedy povedal. Takže sa skutočne nezaoberaj takýmito vecami, lebo ho akurát tak odplašíš.

Nám ženám by sa hodilo v tej oblasti menej myslieť :)

jozoko

A ty máš koľko rokov dievčatko? Nemáš čo riešiť, než takéto hlúposti? Môžem ťa ubezpečiť, že zbytočne riešiš somariny, lebo muži takto absolútne nerozmýšľajú. To len ženy musia riešiť nepodstatné veci. Môžeš si byť istá, že čím ďalej budeš riešiť podobé veci, tým skôr skončíš sama. Amen.

invisible

Tak, ale pokiaľ sa cítiš dusená, iba kvôli tomuto... Nechaj to tak, aký má zmysel sa naťahovať kvôli tomu, že kto to povie prvý? Jednoducho to nechaj tak a nerieš takéto hlúposti, iba si tým zbytočne kazíš náladu aj vzťah. Keď to príde, tak to príde. Buď to povieš prvá ty, lebo to budeš tak cítiť alebo on. Na tom vôbec nezáleží...

kristi

Ja to citim tak, ze ma to tazi na srdci.Velmi mu chcem povedat, ze ho milujem.On mi minule povedal, ze som milovana nim.Podla neho je to to iste, ako keby mi povedal, ze ma miluje, ale podla mna nie.:( zacinam sa citit vo vztahu dusena, lebo ja by som chcela, aby mi to povedal prvy on:(

invisible

Nič si z toho nerob. Aj môj priateľ to má problém vysloviť, čo mi tiež kedysi vadilo, ale pochopila som, že sú len slová. Ten kto ľúbi, ich nemusí hovoriť, pretože ten druhý by to mal cítiť. Sú to slová, ktoré nič nedokazujú, pretože ich vysloviť dokáže každý. Dôležité je, či ty sama vo svojom vnútri cítiš, že ho ľúbiš a či sa k nemu aj tak správaš.

Možno to raz príde a vyslovíš ich, ani nevieš ako. Ale hlavné bude, že to v tej chvíli tak budeš cítiť sama a nepovieš ich preto, že musíš.