Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nanic priatel???????

Príspevok v téme: nanic priatel???????
sklamana22

mam problem s chlapom....ma rad len dve veci futbal a nekedy aj mna....sme spolu styri roky a za tie roky ma nepodporil psychicky, nikam ma nezobral ani nic. napisal mi ze ze sa len dohodajeme kedy sa stretneme ze jemu to vadi ze rodicia mu vynadali ze dosol domo o 18:15 a ma zakaz ku mne chodit. ja som v zivote u neho neho nebola a este aj stazuje ze sa musime dohadovat na stratnuti...nedokaze pochopit ze si nemozem najst pracu a mam osobne a financne problemy a povedal mi ze este som aj drbnuta najst si pracu a ze mu zavidim peniaze lebo jeho rodicia su bohatsi....ma 22 rokov a este stale je na strednej a nepovedal ani preco ae zdal sa mi taky trocha zaostalejsi ale inak nic pistihnuty neni...a este nikdy nerobil a ani nebrigadoval....povedal ze je zalubeny len do futbalu a chce s nim zit....nedal mi tez nikdy nic ani na meniny narodeniny a ani na vanoce...a nemohol pochopit ze ked som pracovala este a on chodil do skoly preco sa nemozem stretnut....je to vlastne chlap???? sak podla mna ostane navzdy len pri mamicke a futbale...

paganstorm

ty si s nim 4roky? a potom sa diviš, že si o tebe my&sli, že si drbnuta? to je podľa mňa ešte dosť slaby vyraz, z takym kokotom by som sa nezniesla ani 4 minuty!

Magy

sklamana - niet co dodat. asi potrebujes prefackat, aby si sa spametala, ze toto, co si oznacila za svojho partnera, je skor nejaky divny nedorobeny mutant. 22r a stale na SS. nie je schopny ti ani na sviatok dat nic - hoci len ruzu, malickost... rodicia mu vykrikuju, ze 18.15 je neskoro na prichod domov? to normalna rodina nebude. futbal a koniec? tak to napisem rovno. nedorobeny obmedzenec. na zivot nevhodny, na rozmnozovanie jeho genov duplom. este sa chcem spytat ja teba - kolko mas rokov a kolko mas iq?

mimula

dovody preco je este s nim:.. len chce mat niekoho, idealizovala si ho, ma nizke sebavedomie, neveri ze je tu pre nu niekto lepsi.

Draha, zobud sa!

-normalny chlap ti prinajmensom kupi aspon nieco na sviatok
-citis a vidis ze ho zaujimas a nie si mu lahostajna
- citis a vidis, ze chce s tebou travit cas, a chce aby ta poznali aj jeho najblizsi(rodina,priatelia).

z toho co si napisala mi vychadza-nezaujem, ziadna laska, tvoje idealizovanie a len chtic byt akoze s niekym vo vztahu.

Drsne ale..je to tak..ahoj a drzim palec ;)

macik

ale ..mi je ťa ľúto :( ..v kaqždom prípade..toto si žiadna žena nezaslúži ..mám však na teba jednu otázku .,prečo si s ním ?čo ťa na nom láka ?

macik

ty si istotne srandu robíš,však ?prosím ,povedz,že áno..že ti nikdy nič nedal,že si u nich nebola ?a ste spolu 4 roky ?:O:O:O:O no toto si myslím komentár nepotrebuje

arnie11

Nic v zlom, ale kde si na taku trosku narazila? 22r na strednej, rodicia mu vynadaju ked pride o 18:15. On je nesvojpravny?
Radsej si kup plysoveho macika namiesto toho individua.

sweet_lolitta

neviem co ta na takom cloveku pritahuje. ved si precitaj po sebe co si napisala. ja by som s muzom, co nema ani len strednu ukoncenu nechodila. ved to svedci samo o sebe, ze je neschopny pre zivot ako partner. ved to je len dieta.

Valium

Nechápem prečo si ešte stále s ním. A keď je na strednej a má 22 tak asi dosť krát prepadol takže to už o niečom hovorí.

blink_182

No, vidím to tak že má radšej futbal ako teba a nechápem ako dokážeš byť s niekým takým štyri roky. Za ten čas by sa mi totálne zhnusil. A byť na strednej v 22? Hmmmm... noooooo... to hovorí asi za všetko :-D