Zdravim chcem sa spytat nejake veci ohladom živnosti. S priatelom planujeme zobrat zivnost do poistovne generali slovensko,my vlastne budeme hladat klienov pre nich budeme mat provizie plus nejake peniaze od nich? mám z toho zmiesane pocity pracoval niekto takto , ako vám to slo?? čo vsetko obnasa zivnost?kolko presne sa plati do poistovne? a potom po roku sa platia aj ostatne odvody... viem ale zcoho nam ich vypocitaju ked nebudeme mat stabilny prijem? Dakujem
vysvetlite mi to prosím ako debilovi !!!! :D
Myslím, že ak by si do toho šla, tak tvoji klienti by boli iba tvoji známi a max. známi tých známych. Poisťovákov je veľa, tak ak si ešte niekto chce dať niečo poistiť, zväčša sa nedá nahovoriť od úplne neznámych ľudí. Aspoň, čo vidím v mojom okolí. Tak sa najskôr zamysli nad tým či by si po chvíli mala z čoho dostávať tú províziu.
prosim ta, najdi si normalnu robotu, dobre? alebo ked chces hazardovat s lovami a robit na zivnost, tak si otvor podnik nejaky....
nema to logiku...
tak na toto by som sa nedala....ludia penazí v tejto dobe nemajú, a tý ktorí maju su už poistený