Stale len stres

Príspevok v téme: Stale len stres
Brenda

Mam jeden neviem ci velky ci maly problem ale som "streswoman".Ked idem na pohovor alebo kamkolvek mam stres ci stach,nemozem nic jest ani pit pretoze mam krce v bruchu.Ako nahle sa vyskytne nejaky problem mam stres,ze ten problem nedokazem vyriesit.Som uplne zufala z toho a neviem ako sa toho zbavit je to uz prehnane a strasne ma to nici.:( Momentalne riesim uplnu banalitu z ktorej by sa vedel vykecat aj ten najustrachanejsi clovek a je to velmi zle ze to ja akosi nedokazem.A toto netrva chvilku ale uz par rokov. Potrebujem psychologa?Alebo sa to da odstranit aj vlastnou volou.?

citygirl

Existuju tiez rastlinne doplnky, ktore sa nazyvaju "adaptogeny", pomahaju organizmu vyrovnavat sa so stresom, napriklad: Rhodiola, Ashwaganda,Schizandra, Ginseng. Neviem, ktore su dostat na Slovansku, ale mozno ich mozes vyGOOGLovat pod nazvom adaptogeny.

Luciik

Ahoj odporučala by som stiahni si tu na nete L. Chudik- Cesta k uvolneniu sú to relaxačné cvičenia,a ked ich budeš cvičiiť každý den, naučíš sa to používať v bežnom živote...

Evitta889

Dá sa to odstraniť vlastnou volou, proste si musiš povedať - Ked nejde o život nejde o nič " a hotovo.. musis do toho dať trochu flegmatickeho postoja..a viac sebavedomia:) Ja som tiez niekedy taka bola.. vela som stresovala aa silou volou a aj vekom sa mi podarilo to odstranit,Musis len chciet .. AA ked budes menej stresovat tak sa ti bude aj lahsie žit :)