S priatelkou chodime treti rok..Mame sa aj tento rok brat.K tomu oralnemu sexu tolko...Prvy rok sme k tomu isli postupne..odmietala uspokojovanie mne aj odomna..vraj to nikdy nerobila a ani jej to robene nebolo...po case sa to zmenilo...obaja sme sa aj tak navzajom uspokojovali..a az do konca..ked som jej to ja robil ustami bolo vidiet ze je az v siedmom nebi....ale od isteho casu ked idem hlavou do jej lona tak ma rukami zadrziava ako na zaciatku vztahu,pritom jej prizvukujem ze mi to neprijemne nieje..prave naopak ze to milujem...no ona odmieta rovnako ako zacala odmietat aj to ked ju ja poziadam o oral..a necakam ani od nej aby mi to spravila do konca...ale akonahle jeje pocas milovania kedy je aj maximalne roztuzena sa jej spytam ci nepojde dole...hned ju chut na milovanie celkovo prejde..oblecie sa a otoci a chce spat...pritom sa aj umyvam.a hygienu dodrziavam a ked sa jej spytam ze co sa deje tak povie mi neviem...a dnes mi povedala ze nase milovanie sa velmi zmenilo..ale nevie vraj preco :(a som z toho nestastny...no a cem sa aj spytat ci len v nasom vztahu stagnuje oralny sex alebo aj v inych ..dakujem
Mate kazdy vo vztahu oralny sex s partnerom?partnerkou?
ale to jej musis visvetlit hned na zaciatku ze ti to ma robit aj do konca a ti jej lebo ak si ju veznes tak ani klasicky sex nebude chciet
skús napríklad sa jej nepýtať hneď či ide "tam dole"..vyskúšaj ísť z hora dole pomaly ju bozkávaj po celom tele a keď budeš pri stehnách, tak jej ho bozkávaj z vnútra ale priamo "tam" nechoď..mna keď tam priatel začne bozkávať tam mu tam dole dám hlavu potom už aj sama :D chod na to strašne pomaly kým nebude ako si písal maximálne roztúžená a možno budeš prevapený :-))