Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco je to tak,

Príspevok v téme: preco je to tak,
patricia1313

chcem sa spytat na vas nazor ak mate skusenost..
stravujem sa zdravo 5 krat denne ked necvicim chundnem ked cvicim mam pocit ako keby som bola vacsia..
chodim do posilovne,,a 2O minut stepper,,potom strecing..na fitlopte brusaky a s 2 kilovymi cinkami trosku cviky na prsia a chrbat na konci pol hodka bycikel... je to nespravne ak chcem schudnut... poradte prosim..
asi by som mala len napr..hodinku bycikovat alebo behat ,
dik za nazory

mate59

nezabúdaj na príjem vody cca 2 lt.Myslím, že to máš dobre s jedlom,pridaj si ešte zeleninu, večer kľudne pri pocite hladu surovú mrkvu a celkove viac zeleniny,na raňajky by som zaradl ešte pol. lyžicu olivového oleja,alebo maslo, resp. vhodný tuk, cca 20gramov,ktorý je na raňajky dôležitý na vyprázdnenie žlči zo žlčníka po noci s plátkom celozrnného chleba, pečiva a pod.

patricia1313

mate,dakujem za tvoju podporu,,.
Ododnes som zmenila trosku sposob,,ziadne posilovanie,ale dala som si 20 min.stepper a hodinu byciklovania,,...
chcem este zhodit dake kilecka,sice 14 je uz dole,ale este chcem,,aspon 5..
tak stravu nebudem pocitat,bo je to asi dost na psycho :(
jem 4-5 krat dene,,este napisem svoj jedalnicek,
Rano o 6 tej ranajky, biela activia,pomaranc,hrozienka ovsene vlocky,musli,...ak este citim hlad dam si acidko biele a bebe dobre rano..
po 3 hodinach si dam banan alebo celozrnne pecivo so sunkou,,,
po 4 hod. kuracie prsia ryza,alebo zemiaky alebo cestoviny,...
PO 15 tej jem uz len bielkoviny,,bud vajecne bielka,alebo cottage syr...
Plus zeleninu...
Je to ok ?ci nieco zmenit?

mate59

patrícia, s kalóriami a jaulami si nerob starosti, ak budeš mať primeranú stravu pestrú plnú zeleniny a ovocia,k tomu ten šport ako už spomínaš,napr. pravidelným behom, bicyklom, plávaním si postavu spevníš, dostaneš kondíciu s počítaním sa moc nezaťažuj.

patricia1313

maruska,som sa rozhodla ze prestanem uplne posilovat ze budem robit uz len aerobnu aktivitu,hodku byciklovat behat stepper a obmienat
.
Ved aj tym sa mi vyformuje este postava? ziadne cinky uz ....