chcem sa spytat na vas nazor ak mate skusenost..
stravujem sa zdravo 5 krat denne ked necvicim chundnem ked cvicim mam pocit ako keby som bola vacsia..
chodim do posilovne,,a 2O minut stepper,,potom strecing..na fitlopte brusaky a s 2 kilovymi cinkami trosku cviky na prsia a chrbat na konci pol hodka bycikel... je to nespravne ak chcem schudnut... poradte prosim..
asi by som mala len napr..hodinku bycikovat alebo behat ,
dik za nazory
preco je to tak,
nezabúdaj na príjem vody cca 2 lt.Myslím, že to máš dobre s jedlom,pridaj si ešte zeleninu, večer kľudne pri pocite hladu surovú mrkvu a celkove viac zeleniny,na raňajky by som zaradl ešte pol. lyžicu olivového oleja,alebo maslo, resp. vhodný tuk, cca 20gramov,ktorý je na raňajky dôležitý na vyprázdnenie žlči zo žlčníka po noci s plátkom celozrnného chleba, pečiva a pod.
mate,dakujem za tvoju podporu,,.
Ododnes som zmenila trosku sposob,,ziadne posilovanie,ale dala som si 20 min.stepper a hodinu byciklovania,,...
chcem este zhodit dake kilecka,sice 14 je uz dole,ale este chcem,,aspon 5..
tak stravu nebudem pocitat,bo je to asi dost na psycho :(
jem 4-5 krat dene,,este napisem svoj jedalnicek,
Rano o 6 tej ranajky, biela activia,pomaranc,hrozienka ovsene vlocky,musli,...ak este citim hlad dam si acidko biele a bebe dobre rano..
po 3 hodinach si dam banan alebo celozrnne pecivo so sunkou,,,
po 4 hod. kuracie prsia ryza,alebo zemiaky alebo cestoviny,...
PO 15 tej jem uz len bielkoviny,,bud vajecne bielka,alebo cottage syr...
Plus zeleninu...
Je to ok ?ci nieco zmenit?
patrícia, s kalóriami a jaulami si nerob starosti, ak budeš mať primeranú stravu pestrú plnú zeleniny a ovocia,k tomu ten šport ako už spomínaš,napr. pravidelným behom, bicyklom, plávaním si postavu spevníš, dostaneš kondíciu s počítaním sa moc nezaťažuj.
samozrejme ze kcal...
Evik takze prijat 1500 kcal,?
skôr CAL,nie? kj je napr.1500x 4,2
ok ja mam niejakych 62 kil,takze keby som mala prijat 1500KJ by som mala 1600 vydat aby som schudla?
kdesi som citala, ze clovek co vazi 60 kg by mal mat denny prijem 1500 Kj
maruska,som sa rozhodla ze prestanem uplne posilovat ze budem robit uz len aerobnu aktivitu,hodku byciklovat behat stepper a obmienat
.
Ved aj tym sa mi vyformuje este postava? ziadne cinky uz ....
Mate,a nevies nahodou kolko Kj mozem prijat aby som schudla?este,,,