Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diera medzi nohami

zuzi74

Si rukata, nohata asi ako aj ja. Mozem pribrat kdekolvek ale nohy ani za bo....tazko to pojde aj posilovanim, asi len tych 100 kg:-)
Vzdy som tuzila po silnejsich nohach a bez "diery", ale teraz som uz rada, ze mam aj take ake mam, hlavne ze ma odnesu kam potrebujem:-)

otaznicka

liliiiiii neviem najst taku fotku lebo bludy ukazuje ked daco zadam do googlu na tu temu :D lionesssssss no to tak je asi. pred 2 rokmi som mala asi 46kg,teraz mam 54 no nohy nic nezmenili sa. :( mozno keby som mala 100kg tak vtedy by fuga zmizla...to je hrozne nefer,ze sa to neda ovplyvnit kde schudneme a kde priberieme!

lionesssssss

podľa mňa je to prudko sexi, ale asi máš pravdu, každá chceme to čo nemáme a ani mať nebudeme... pribrať ti podľa mňa nepomôže, tak ako mne nepomohlo schudnúť a to som fakt makala práve na vnútorných stehnách.... 6 kíl som dala dole a to sa tam nepohlo ani o pol centimetra

otaznicka

J111 joj nesmej sa zo mna :D lepsie som to popisat nevedela no :D ako inak sa to nazyva? a lionessssss ako sa ti to moze pacit? ved je to hnusne. rada nosim obtiahnute rifle ale ta fuga sa mi uz hnusi :/ ako keby som mala nohy daleko od seba :D ale asi kazda chceme to, co nemame??

lionesssssss

vymením s tebou moje stehná, na ktorých v živote nedosiahnem "dieru" medzi nimi za tie tvoje... sa teš, ty dilinka, že to tak máš, vieš koľké ti závidíme ?