v čom by ste sa chceli zmenit?? čo neviete a chceli by ste vediet?? Alebo zavidite iným že to vedia, napr.aanglicky...alebo programovat..ale sami ste lenivý chopit sa učenia??:-(
Vase nedostatky ???
....no jo drahota to je ,ale brat mi pisal ,ze da sa aj za 90eur no zalezi o aky konkretne lietadlo ide (viacmotorove) ....a aka skola ...a kde (su i sukromne v zahranici ... tu na SK je to dopravna univerzita ,kde sa popri studiu absolvuje pilotny vycvik s kvalifikaciou pre lety podla pristrojov) .....
mmmmmm samozrejme ,ze robim pre to nieco
makam a makam ale, ako som sa dozvedela, lietat budem asi len, ked ma niekto nakope ....... kedze to stoji tolko ..... co som dole pisala
asi sa budem musiet uspokojit s........... ,ked ma niekto katapultuje zo zeme ..... pleeeeeeeeeesk :-)
no teda...
Lumik - hm..čomu ja všetkému by som tiež chcela rozumiet..najhoršie je, že človek aj keby chcel, tak bud nie su peniaze íst študovat..alebo jednoducho nei všetci možu vediet malovat..nie všetci možu byt výborný matematici...ach..nemám rada nevedomost..na druhej strane..člvoek fakt nevie všetko..len ma to tak sere...:D:D:D
A ROBITE NIECO PRETO, ABY VAS TO NETRAPILO?? UCITE SA?? ALEBO NA TIE VECI PROSTE KASLETE??
*by som začala
jeej ... martin zlaty ,skoro som sa po oneskorenom precitani "ocitla na plafone" :-)) ..... neviem , neviem ..... no neviem :-???
Lumik a je pravda, ze ak chces ziskat licenciu ako pilota/ka potrebujes mat okolo 180hod odlietanych ?????
ved to hodina letu stoji cca. 150eur
je to pravda ???? nevie niekto ??????
paaaanecku ..... to co ba som zacala "šlapat"
:-/
každý človek má svoje nedostatky. Nikto nemôže vedieť všetko a byť dokonalý, život je o učení, o spoznávaní a to je na ňom to najkrajšie. Asi najviac ma mrzí, že nemám talent na kreslenie a preto ho tak veľmi obdivujem a podporujem u tých, ktorí ho majú.
mojim nedostatkom je ze neviem nemecky a neviem odist bay bay...
balit holky :), rozumiet biologii, biochemii, fyzike, matike, medicine, mat cas a financie na to ist to studovat, nejake tie obranne veci ako kickbox, zapasenie, varit, malovat, tvorit hudbu, spievat, pilotske skusky