Caute,mám 15 rokov,162 cm a zhruba 60kg .Chcem sa opytat,ci vobec je fajn ,že cvicim s vlastnou váhou tela (drepy,kliky,brušáky,triceps...) ? Počul som ,že ak cvičím prestanem rásť ? Je to pravda ? Chcem ešte narásť ,lebo si myslim,ze na môj vek som malý . Tak to je z "uvodu" a prejdime rovno k veci . Chcel by som pridať do svalovej hmoty ? Poradíte mi ako na to? Pocul som,ze treba vela jest . Jem 5x za den primerane v 3hodinovom casovom rozdiele.(ranajky,desiata,obed,olovrant,večera1-jedlo konzumne,večera 2-mlieko) nejedavam sladke moc,snazim sa jest mäso ktore nieje tlste zasa ani chude,jem vsetko co skola alebo domov dá ,nie nezdrave .Ddodrziavam pitný režim kedze svaly potrebuju vodu (docital som sa). Športujem,mam pohyb ,hrám futbal a basketball 1-2x do tyzdna a 2-3x do tyzdna cvicim doma s vlastnou vahou a jednoruckami (5kg) . Chodievam spavat o deviatej,koli regeneracii (mozno je to pre niekoho humorne,ze 15rocny chalan chodieva spavat po večernicku,no mne na tom zalezi ako vypadam) . Moje otazky na vas :
Robim toto všetko spravne ? Ako pridať do tej svalovej hmoty? Narastiem ešte ?
Robim toto všetko spravne ? - SPORT,SVALY
fiha, vzorovy mladeznik. podal mna to robis dobre, a rast budes. nerastu len taki co to prehanaju, ze cvicia niekolkohodin denne s velkymi vahami. ale skus si pozriet: posilovanie.sk