utekat od priatela prec?

Príspevok v téme: utekat od priatela prec?
macka001

S priatelom chodim skoro 2 roky. Ked som niekedy u nich par dni v kuse, vsimam si, aky je. Mame nepomoze, hoci ju kolko raz prosi o pomoc. On sa radsej hra na pocitaci. Pomoct aspon s nedelnym obedom je uplny nonsens (hoci u nas doma je uplne bezne, ze moj otec pomaha s obedom). Nema take navyky ako ja, nikdy doma spolu neobeduju, kazdy si svoj tanier odnesie k pocitacu alebo k telke. Nieco take ako vyniest smeti, alebo nebodaj umyt riad u chlapov v ich rodine neexistuje. V zivote som nevidela, zeby si jeho otec vzal cosi sam z chladnicky, vzdy ho musi obsluzit jeho zena. Bojim sa, ze skoncim rovnako ako priatelova mama... :(

macka001

jasne, ked som u nich viac dni, tak pomozem so vsetkym. Tak isto aj priatel ked je u nas dlhsie, tak pomoze mojmu ocinovi vzdy cosi drobne urobit. Riesim tento problem preto, lebo o rok budeme spolu byvat....Mna len stvalo, co som u nich doma videla, najma ten jeho otec je strasny, ani len cestoviny uvarit nevie vo vode. Ja som s piatelom o tomto kecala, slubil, ze ked budeme zit spolu, nebude ako jeho otec. Ale z detstva si odnasame toho najviac a rodina nas neskutocne ovplyvnuje.

janka5849879

pravy huhu ńie nepoznam mozno sa mylim ale precitaj po sebe co si napisal a je jasne ze nechces aby dievca nechalo chlapca pretoze travi vela casu za pc a ma zrejme buducnost taku ako jeho otec ze nic nerobi..s tym suhlasis a podla teba by sa s nou mal rozist on pretoze sa dievca boji ze chlapec nebude nic robit a preto sa ma s nou rozist..

janka5849879

pravy huhu prestan si tu riesit komplexy za to ze si lenivy zakomplexovany chlap za ktoreho vsetko robila/robi mamicka tak nemusi sa kazda zmierit s takym tipom

smajliQa

jasne ze treba pomoct aj pritelovym rodicom,, to uz by co bolo keby len vylihovali pred telkou.,,,, och!!!
ved aspon riad umyt, alebo povysavat,,,, alebo im zaplatit sluzku :D haha :D

Izabelka_MT

a to mám ja len 19 !! a kadečo už viem robiť aj u nich ..nepotrebujem aby o mne hovorili že nejaká ľajda ..

pravy huhu

natusa,

co to tu meles? Co je vobec jej do toho, ako ziju jeho rodicia? Ak jeho matke vyhovuje taky sposob zivota, tak preco nie?

Izabelka_MT

natusa.........a čo že je u nich na návšteve ???? ked je u nich niekoľko dní ja si myslím že to je úúplne normálne ked niečo pomôže jeho mame ..to by tak aj malo byť ...hádam tam nechodí na výstavu si šunky váľať ..to je už čo ked mama robí všetko ešte aj ju aby obskakovala ...aj ja ked som u mojho tak im doma pomáham ..na tom nič nie je ...ale to vidno teraz sú len samé lenivé trúpky čo nič nevedia robiť :)

natusa42

čo ste vypatlaní ?:D všetci ,či čo ?:D skoro som skolabovala,ked som toto prečítala-niektoré tiew komenty-..typu " a ty pomáhaš im ?alebo ešte lepši " nech sa on s tebou rozíde " ..ľudia,to kde beriete ?:D to je rozum -ona je u nich na návšteve,to po prvé,po druhé nemá sa čo do ich domácnosti starať a po tretie ona by sa s ním mala rozísť,nie on s nou -..