Krasny vztah, velka laska, ale malo sexu kvoli tomu, ze ja nemam chut alebo sa jednoducho neviem vzrusit
male libido, frigidita
Fero M.: podobny problem mal aj moj patner. Stalo sa mu to za dva dni dva krat pri dvoch pokusoch o sex :-) ale nic sme si z toho nerobili, apetit on ma, len uz po prvom raze sa toho zacal bat, v hlave mu chodilo, ze co ak sa to zas stane, ze to bude trapas a tak.. ale myslim si ze ak si s tym v minulosti problemy nemal niet sa coho obavat.
Tak ako si pisal/radil ty mne tal aj ja teraz tebe...nemysli na to, uvolni sa, zavri oci a uplne sa do toho ponor. Taketo problemy su len docasne....kym sa z toho nevysporiada sama hlava.. :-)
Drzim palce.. daj vediet ci to preslo :-)
Pre zeny na povzbudenie je angelika cinska(Dong Quai, davka 2 gramy,) Damiana(turnera aphrodisiaca pripadne aj maca, tiez asi 2-3 gramy
Pre chlapov je to najma zinok, maca a erycoma long jack, davka podla koncentracie aktivnch latok, obvykle 2-3 krat toklo, co odporucaju vyrobcovia.
Dominika Inac dneska som prezil trapas..
Takze asi nieco zoberiem aj ja.. Snaha o sex s novou priatelkou dnea dopadol asi tak ze vsetko bolo dobre az kym sa nenatiahol....
Lezim doma a citim sa tak trapne, ze viac sa si neda. Uz sa mi to stalo druhy krat za 3 dni a ona je z toho mimo, lebo dlhsie nemala sex a ja sa jej pacim a tak.. Rozhavil som ju a.. Niekto to znasa dobre, niekto sa chce spravit inac a niekto je mrzuty ak tak schladne..
Bol som u urologa a som prechladeny a navyse to asi bude aj troska psych. stranka. Mozno je to tym ze nemam na to podmienky doma v klude na posteli ake musime volit ine alternativy.. Mrzi ma to ze akurat prve dve pokusy dopadli takto.. Citim sa ako impotent. Pisete si o takych veciach nazhavite sa potom sa stretnete vsetko funguje a... :-(:-(
Skus si kupit vyzivovy doplnok Maca - dost som o tom pocula a same chvaly.
Takze viac menej aj pomohla ale priciny na nesex boli ine :-):-):-)
Tesoro: tvoja situacia je presne ako moja. Ja by som sa tiez s nim nedokazala rozist, aj ked by som mu dala najradsej vsetko, lebo si to zasluzi a je neskutocne trpezlivy. A strasne sa bojim ze ten jeho pohar trpezlivosti pretecie :-(
Inak nas vztah netrva ani dva roky a uz su taketo oroblemy..bojim sa co bude este neskor. Ale v lete taketo stavy nemavam, praveze v lete mi to chuti niekedy viac ako jemu :-) tak sa to so zimou vykompenzuje:-)
Fero: inak ta kava vcera nepomohla :-) nkeze by som potom nemala chut, praveze aj hej, ale nastali ine problemy, chytila ma zimnica, bolest celeho tela takze uz bolo po sexe :-) :-)
S tou antikoncepciou je to rozne u zien. Ja som brala skoro 2 roky Jeanine a chut bola. Uz dlho neberiem ziadnu a chuti nieto.
Veru ako tu bolo pisane, vy muzi by ste aj kazdy den....a my zeny uz stracame nervy:-)
hej, hej, velmi to na to vplyva. musim povedat, ze konecne sa da so mnou rozpravat, i ked ja som ju musela vysadit aj z inych zdravotnych dovodov
AKO zbežne som vedel, len nie nejak čo a ako...
Tak isto to má vplyv, moja bývala nemala po janine či ako sa to pisalo, chuť na sex a bola nervozna vkuse