Ako zvýšiť výdrž pri sexe??

Príspevok v téme: Ako zvýšiť výdrž pri sexe??
Jožko11

S bývalou priateľkou sme používali kondom a nebol pre mna problem vydržať aj hodinu atd..
Mám teraz novu priateľku, sem tam to robime bez kondomu ale aj ak s kondomom, tak rada si užíva sex ale robi take pohyby, že vydržať viac ako 5 minut ne nemôžné asi...
Viem, že by sa mala prispôsoboiť alebo robiť také polohy aby sme vydržali dlhšie, ale ako je nejaká možnosť ako vydržať viac?

Je fakt šikovná a užíva si to, tak jej nechcem do toho babrať. Skôr by som chcel popracovať na sebe len neviem ako :) Je to dosť také nijaké ked...

Jožko11

Doubledog, si sa to učil sam či čítal ako na to?

Milada robím všetko čo píšeš :) ALe ked dôjde na to, tak si to užívam a ked vidim že aj partnerka, tak to fakt ma na mna urýchlovaci charakter. Navyše ona je aktívna a dosť, tak ehm

Jožko11

Astor, neviem, asi trpím paranojou z azetu :D kde je každý každým :) a podstata je uchylnosť a získať fotky alebo popis :D

Jožko11

No tak teda ak sa vybesnejem poriadne, tak to chvilu potrvá to hej, tak ona je navyše pekná baba fakt, strach ju niekam pustiť, furt ju niekto otravuje, či na parkovisku alebo v kaviarni a navyše ako vravím, robí take veci, že koniec...
Takže nie len fyz. vzhlad ma priťahuje..
Len som si myslel že niečo vydržim a teraz sa citim ako blb,,, a to som jej nasluboval :DDD