Táto téma je čistou provokáciou a reaguje na diskusiu v téme "Kresťan - gay". Ja síce veriaca ani náhodou nie som, ale predpokladám, že to je teda len prilievanie do ohňa a už dávno ma mal postihnúť krutý boží hnev.
Amen.
Som bisexuálka a som na to hrdá!
Skôr mám pocit, že by mi to aj brali:) Keď nie tu na fóre, tak "vonku", keď si predstavím, čo by ľudia v tomto zapadákove robili, keby som randila s babou, tak si to pomaly predstaviť ani nedokážem :D:D
Co bude na vecnosti? Nic, tma. Amen:D Ak si na to hrda, tak bud, nikto ti to neberie. Zeny vnimam nejak pozitivnejsie nez homosexualov asi preto, ze som chlap.
Treecat: Bola by som na to hrdá aj vtedy a neskrývala by som sa len preto, že tu žije hafo zadubených primitívov sto rokov za opicami.
"Všetci normálni ľudia" - si robíš srandu :D Na toto sa ani nedá reagovať.
To som zvedavy ci by si nato bola hrda aj pri tom duhovom pochode.Ked tam budu vsetci normalny ludia vas chcet zbit.tak ako po minule roky.
Presne toto som vravel vždy ja ako tu bolo napísané, že každá žena je z časti bisexuálna. Čo som mal priateľky, tak každá sa pozrela za peknou ženou a pochválila ju alebo decentne niečo závidela. A možno 90% žien dalo druhe pusu alebo viac a chlapa takého poznám len jedneho :DD Do dneska mu to radi pripomíname :DD
paganstorm: Ja, a narcis? Oh non. Ja som lišajník ;)
A presne tak, už sa na to teším. To the Hell! To je môj odveký sen.
paganstorm: Sakra, žiadna originalita? To ma teda pekne zdeptalo :D