čaute, zaujímalo by ma, kolkých mužov (heterosexuálov) vzrušuje dráždenie svojho análneho otvoru a používa so svojou partnerkou vibrátor do zadočku (pre seba) :-) počula som, že vela takých chlapov nie je, tak sa pochválte :-)
analny vibrator pre mužov
toto doma ešte nemaš? superlove.sk
podla mna taky isty ako pre ženy, vysledok je taky isty
podla mna kludne možu mat nejaky univerzalny. Podla mna sa vibrator do zadočku nedeli na damsky a pansky
takychto analnych kolikov je vela, stači si vybrat, vyber je velky
nepouzivame
toho môjho teda nie
použivam ho i ja ako žena, je to velmi prijemne spestrenie intimneho života
toto nepouzivame
u nas nic take nie je ale pouzivame vibrator odtialto superlove.sk
Drazdenie konecnika prinasa prijemne pocity u oboch pohlavi, pretoze sa tam nachadza mnozstvo nervovych zakonceni. Z vnutornej strany creva navyse u zeny dochadza k stimulacii a drazdeniu posvy, u muza prostaty. Muzi to narozdiel od zien vsak castejsie odmietaju, no nie z dovodu fyziologickeho, ale socio-kulturneho a urcitych predsudkov (homosexualita). Z fyziologickeho hladiska ale tento sposob sexualnej stimulacie posobi velmi silnym a priaznivym sposobom u kazdeho bez rozdielu. Napriklad aj pri ziskavani semena kvoli umelemu oplodnovaniu u dobytka sa na stimulaciu pouziva nie sposob drazdenia penisu byka, ale drazdenia prostaty cez konecnik, cim dochadza k ejakulacii semena.