Ahojte. Potrebujem vedieť Váš názor na fyzické tresty v škôlkach. áno, v MATERSKÝCH ŠKOLÁCH... moju malú tam jedna učiteľka bije po prstoch keď sa štípu alebo hrajú nejak hlučne...
fyzické tresty v škôlkach
Vsak to len skrieka, kope, vresti, hulaka, hadze sa to o zem-katastrofa! Najlepsia by asi bola ladova sprcha.
suhlasim s tpch...niektore deti...su fakt hrozne...
J111, ty si najprv liec schizofreniu a zbav sa hlasov a potom sa ozyvaj. Vyskusaj si jeden den v zajati dnesnych deciek a odvezie ta zachranka na uzavrete oddelenie psychiatrie.
ziadnemu decku neuskodilo obcas capnut po prstoch alebo po riti, ked sa nevie vprata do koze
Fyzické tresty sú zákonom zakázané!!! Len toľko. Na to ostatné ti stačí zdravý rozum. Ak ho máš, tak učiteľke povieš, aby ju nebila. Čo si ty drbnutá, ne dosť tá učiteľka. Ty ju doma nebiješ a cudzí smie? Čo sú toto za spôsoby. Keď to nezvláda, nech učiteľku nerobí. Na čo študovala, resp. kde študovala psychológiu, v Bangladéši? Veď sa jej opýtaj, kde študovala psychológiu. Ha, ha, ha, názor si nechám radšej pre seba, aj ja som ju študoval:D Úroveň primitívna. Čo mňa je do toho, čo robí decko, keď má tri roky. Ako zvládať konfliktné situácie, to by mali učiť, lenže to nevedia, ale titulov do alejula.
ja by som to mlatila hlava-nehlava
Ucitelky sice byvaju vacsinou hlupane (cest vynimkam) a casto aj psychopatky, tazko vsak povedat, co bolo skor-zle decko, alebo neuroticka ucitelka...keby decka boli slusne, vacsina uciteliek by bola v norme. Su to spojene nadoby-ked je nezvladnutelne decko, aj ucka strati komplet nervy, decka su este horsie a uzatvara sa kruh. Tento kruh moze pretat len rodic tym, ze jeho decko bude mat aj doma mantinely, co smie a co nie, a nie tym, ze bude nepricetne jacat na ucitelku, co si to dovoluje.
Dnesne decka su priserne, lebo nepoznaju pojem autorita. Ja by som to poviazala a zrubala, aby vedeli, kde prekrocili hranicu. Pretoze dnes dohovaranie nepomaha, to vedia vsetci, co prichadzaju s deckami do styku.
moja mama je ucitelka.... vyskocilo na nu decko s krzitkom v ruke.. keby mu mama nechytila ruku, nechcem ani vediet, ako by to dopadlo...
ak by taketo decko malo normalnyc rodicov, nikdy to neurobi....
ale asi normalnych rodicov nema, tak robi kktiny.. moja mama nic neurobila, len mu povedala aby sa posadil...
ale ja,?? ja by som mu taku jednu po papuli svihla ze by si to chlapec do konca zivota zapamatal zasran jeden!!!!!
Kto ma deti usmernovat, ked rodicia pustia detom televizor a nevenuju sa im? V skolke, pokial ich nebudu formovat, vyrastu z nich vagabundi, pre ktorych bude normalne pouzivanie vulgarizmov, ublizovanie a neucta.
Ak by deti nemali zle navyky z domu, ucitelky by urcite nemali dovod siahat na akekolkvek tresty. A ze ucitelky naucila skola? Ano, ale urcite nie na uplne neprisposobive individua. Ked 2 ucitelky dostanu 20 deti, ktore su vychovane, dostanu sa ich dusevnym vzdelavanim ovela dalej, ako ked je tam 20 totalne nezvladnutelnych. Vtedy maju co robit, aby ich udrzali zdrave do konca dna.
A ak je medzi nimi i zopar takych deti, ktory sa chcu naucit viac, jednoducho nemozu, lebo sa ucitelky plne venovat iba tym nezvladnutelnym.
deti v skolke ucitelky nemaju co biť. preto chodia na pedagogiku, aby vedeli, ako sa s detmi ma zaobchadzat.
podla mna by sa k fyzickym trestom malo vratit...
nie teda tak, aby deti chodili modrinove a pdoobne, ale preplesknut ich po zadku nikdy nezaskodi...
decka vedia, ze ucitelka si nic nemoze na nich dovolit, tak su este horsie a horsie.
treba ich obcas preplesknut, a ak sa aj doma stazuju, tak im povedzte, ze by nedostali, keby sa spravali slusne!!!!!
deti sa doma postazuju, mamicky nabehnu do skolky, urobia krik, ucitelka sa zlakne, a decka maju tym padom na vrch...
NO TO TAK!!!!! ved za chvilku co to tu bude...