Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

No tak snažím sa, večer biliard, tak..
Ja som vždy bol za také veci, len nebolo ským chodiť.... no koment..

A nemáš ani najmenšiu možnosť niekam ist? Keby si bývala bližšie ideme na prechádzku :D vonku je nádherne fakt

Fero M.

Vraj Ferislav :DD

Ináč volá mi dalej, píše smsky, normálne som v šoku.. Všetko je ako ked bolo dobre..
Dneska sa ma aj pýtala čo robím po oddychu obednajšom, ale asi by som nemal hned tlačiť a navrhovať jej stretnutie čo vy na to??
Nech to chce čas nie?

Fero M.

2bodka

Podstatnou chybou som mal namysli chybu pre ktoru by som nemohol mat plnohodnotny vztah bez problemov, teda chybu pre ktoru by ma priatelky mali nechat.
Citam tu same temy na fore o gembleroch, fetakoch, ignorantoch, sebcoch, o podvadzani, chorobnom ziarleni a podobne...

Co sa tyka toho ponizovania pre lasku, toho som si vedom a aj to pisem, ale to je zase uhol pohladu. Teraz rozmyslam viac s nadhladom aj vdaka vam aj sam nad sebou.

Lulu snazim sa :-):-)

2bodka

Ferinko, poradit sa da aj s vtipom ;) ano, robim si srandu, a zaroven ano, chcem ti poradit, tieto dve veci sa nevylucuju, niekedy netreba brat zivot tak vazne a obcas su niektore veci strasne jednoduche, staci si ich priznat.

"nie som si vedomy ziadnej podstatnej chyby na mne" ..;
"koli laske sa dokazem neskutocne ponizovat" = TU JU MAS ;)

dobru noc :)

Fero M.

Zaklad je ze sa dobre bavite :-D

2bodka Ako som rad a vdacny za kazdy nazor aj ten tvoj aj ked mi to pride trosku take ako ze si srandy robis ale beriem. Ja som tu nemohol vsetko napisat kto co jak presne a viem preco. Takze vo vela veciach som sa tu sam pomotal to je pravda, ale totalne si nje som vedomi ziadnej podstatnej chyby na mne aj ked samozrejme dokonaly nie som a spravil som aj ja v zivote preslapy, ale urcite nie take aby sa niekto so mnou takto hral a pohadzoval si ma. Probkem je ze mi asi viac zalezi na inych ako na samom sebe a mal by som mat radsej a byt troska hrdejsi clovek, lebo koli laske sa dokazem neskutocne ponizovat a dobre si to uvedomujem a ver ze ak pride ta prava tak ju spravim tou najstastnejsou manzelkou na svete!

Pisal som tu viac tem ale ako som pisal zliat to to jednej temy znamena vyriesit a rozpravat o 3 z 5tich...