S mojim priatelom mame pravidelne sex a ja naozaj nemam chut otehotniet. Zatial pouzivame len kondom ale premyslam aj o hormonalnej antikoncepcii. Nechcem ju ale vobec zacat brat, pretoze mam pocit, ze to nie je moc zdrave. Nechcem sa dopovat hormonmi. Viem, ze je mnozstvo druhov co nie su az tak drasticke ale ajtak sa obavam, ze priberem alebo podobne problemy. Zatial sa dost spolieham na kondom a i ked pouzivame len naozaj kvalitne bojim sa ci je to spolahlive.
KONDOM vs. ANTIKONCEPCIA...prosim radu
sry holky, ale ja som za kondómy, kvôli vlastnej skúsenosti s HAK píšem.
tak paa
cavte.aj ja patrim medzi tie,ktore zacinali s kondomom.ale ako pisala "DAMI" nie vzdy ho mas ked ho potrebujes.preto som presla na HAK.brala som LOETTE.trochu som pribrala ale nie moc.ters uz dlhsiu dobu HAK koli zdrav.dvovodom neberiem ale aj ked som pribrala na HAK nedam dopustit.je to 100%ochrana a nemusis rozmyslat,ci ti nahodou nepraskol kondom alebo sa nezosuchol a bez neho je to ovela krajsie a pohodlnejsie.a myslim ze ak ta tvoj priatel naozej lubi,tak tych par kg ti bude tolerovat.
ahoj sisi, ja som zacinala tak isto s kondomom, ale nie vzdy a vsade ked mas chut ho mas, to bol dovod preco som presla na anti. Najskor asi 3 roky som brala regulon, nemala som ziadne vedlasie ucinky vysledky Ok, s tym priberanim to nie je celkom tak, zalezi na tebe, mozes mat zvysenu chut na jedlo ale je na tebe ci aj budes jest, pokial sa ovladas nie je problem, dokonca som aj s anti schudla. Teraz beriem EVRU to su naplast a je to pohodlnejsie ako tabletky, lenze sa odporucaju az po dokonceni vyvoja cize v 21, tie tabletky su optimum. Ja som sa tiez nechcela dopovat,ale je to lepsie ako skoncit tehotna, a mas istotu. Ostatne metody ako vnutromaternicove telieskoci implantat az po 21, cize to ostava len na tych tabletkach, existuju aj nizkodavkove ale o tom najlepsie so svojim gynekologom