Ahojte tak najprv začnem tým že stráááášne moc túžim po dlhých vlasoch len neviem ako si ich mám vypestovať ...Moje vlasy mám strašne zničené, zajtra sa idem dať podstrihnúť ku kaderníčke a prestávam si ich už aj žehliť a málo si ich farbím ..prosím poradte ako na ne ...veľmi chce dlhé vlasy ..svoje mám tak skoro pod lopatky ..ale zakaždým sa mi zlomia
Dlhé vlasy...Tak ako na ne ??
myopinion - prosím ťa, odkiaľ konkrétne si mala tu cassiu? skúsila by som ju aj ja, keď vravíš, že si mala po nej také super vlasy (teda ak som ju už náhodou neskúšala :))
Caute baby, prosim vas mohli by ste opisat ako asi vyzera obal tej henny? lebo som to nasla na nete a vyzera to ako obal z dakej knizky :DDD len sa chcem uistit,ze som spravne nasla :-) dakujem
myopinion - tak to bude zrejme individuálne, tiež mám skúsenosť s oboma a čistá lawsonia mi príde na lesk a regeneráciu lepšia ako cassia. Používam len kvalitné henny (mala som aj v BAQ), DMková ani nie je henna, skúšala som ju dávno asi pred 3 rokmi a skoro nič to s vlasmi nerobí.
Izabelka - skús hnedú hennu, nemusíš si dávať čistú lawsoniu, ani mne sa nepáčia odtiene do medena, preto si radšej dávam hnedú. A primiešavam si do nej aj blond, aby z toho vznikla svetlejšia hnedá farba. (Mám svoje tmavohnedé vlasy a nechcem ich už viac stmavovať.) Kombinovať chemickú farbu s bezfarebnou hennou sa veľmi neodporúča.
ja som si ich sama zničila že som sa začala prefarbovať na blond také 3 roky dozadu a trvalo to cca 2 roky.. potom sa dala na tmavšie, potom sa mi to vymylo tak som sa dala trocha svetlejšie niečo ako medzi hnedou a blond a dosť mi vlasy od vtedy podrástli ako sa už na blond nefarbím len mám strašne zničené konce pretože od vtedy som sa nestrihala a žehlila som si ich skoro furt ..ale ja si myslím že ked sa budem dávať častejšie podstrihávať a starať sa o tie vlasy a brať aj vitamíny tak si myslím že by mi podrástli ...lebo oni aj narastú ale sa zlomia tak tie nožnice tam fakt treba ...a k tej henne ,,... no ja mám svoje prírodné ryšavo hnedé ..skôr do hneda ale ja medené odtiene neznášam a preto sa farbím, len ked píšete že henna chytá len do medena tak to asi nevyskúšam ..neviem čo mám robiť ..lebo chemicky by som sa farbiť asi nemohla a zároveň používať bezfarebnú hennu že ??
stranka dlouhe vlasy je super, ber aj vitaminy, ja mam takmer po pas a nezehlim ich, nelakujem, negelujem, proste umyjem a idem a podstrihavam tak raz za pol roka, ale tiez konce mam uz suchsie, ale vela robi genetika, niekto proste dlhe vlasy mat nebude, tak ako niekomu nenarastu proste, tak sa aj mozu lamat a nemusia byt kvalitne
musim nesuhlasit. mam skusenost s obomi, lawsoniou aj cassiou, a naopak, po cassii - cize bezfarebnej sa mi ovela viac lesknu vlasy, su uplne krasne. ale obidve su uzasne, hlavne vsak treba z netu objednat v body art kvalite, dmkova okolo henny len presla (skusala som aj tu, a ma o dost inu vonu, konzistenciu). akurat je to dost pracne, vlasy mam po zadok, ale za vysledok to urcite stoji a oplati sa. za mna zatial to najlepsie na vlasy co som kedy vyskusala
no az tak sa do toho nevyznam, myslela som ze je to jedno, ale dobre vediet :)
Nie je to tak celkom jedno ci je henna farebna alebo bezfarebna. Farebna henna je lawsonia inermis, farbi do cervenych/rysavych/medenych odtienov a z mojich skusenosti sa po nej najviac lesknu vlasy, regeneracia je super. Bezfarebna henna je Cassia italica, je tiez dobra aj na regeneraciu, ale nie az tak ako cista lawsonia. Ani lesk po nej nie je az taky silny. Ja pouzivam vacsinou hnedu hennu, co je vacsinou mix indiga a lawsonie, pripadne inych byliniek, to mi vyhovuje zatial najviac.
existuje aj bezfarebna henna, to je asi to naj na vlasy co existuje a je jedno ci farebna alebo bezfarebna. samozrejme musi to byt cista rpirodna a prava henna.. kazdy ma ine vlasy. dost velku ulohu v tom hra aj genetika. ak nemas geneticky dane pevne a trvacne vlasy, tak tazko si ich vypestujes dlhe, bez toho aby sa lamali a boli znicene
akurát to čítam ..aj tú hennu.. no len bohvie ako by mi to chytilo