Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zit, alebo nezit spolu s nevernou, len kvoli dietatu?

Príspevok v téme: Zit, alebo nezit spolu s nevernou, len kvoli dietatu?
Subert

Ahojte. Velmi by som ocenil radu ludi, ktory maju podobne zle skusenosti v manzelstve. Za reakcie vopred dakujem.
Som uz 10 rokov zenaty a mam jednu 6 rocnu dcerku, ktoru lubim.
Za tych 10 rokov som sa snazil zit tak, aby za kazdych okolnosti som bol verny a myloval svoju zenu, aby som neohrozil manzelstvo (rodinu).
Pracujeme v tej istej firme, len v inej miesnosti. Ona po navrate z materskej zacala komunikovat intenzivnejsie s kolegom, ktory sedi v jednej kancelarii a je zenaty.
Ja hlupak som si myslel, ze potrebuje iba spolocnost(kamarata), tak som nechcel byt ziarlivy. Po case som zistil, ze sa spolu uz aj nezne dotykaju, tak som uz to nemohol len tak nechat a isli sme do poradne, kde vela sa nevyriesilo. Som sa porozpraval aj s kolegom a slubil, ze budu iba priatelia.
Po pol roku ale uz sa aj stretavali mimo firmy a maly uz aj sex. Samozrejme vsetko tajili, kym som sa nato priamo neopytal.
Nedavno sa priznala, ze kolegu zacala balit hned, ako sa vratila z materskej. Kolega odolal na zaciatku, a z toho ona bola deprimovana a zacala brat lieky. Mne tvrdila, ze kvoli mne z coho som mal vycitky. Kolegovy tvrdila, ze kvoli nemu. Nato uz aj kolega povolil a zacali flirtovat.
Manzelka tvrdi, ze so mnou zostava uz len kvoly dcerke, nechce mi ju brat. Kolega sa nechce rozviest a nechce startit ani manzelku ako doru priatelku. Po vyhrazke o rozvod slubili, ze budu len dobry priatelia .
Ja som uz bezradny ci zostat v takom manzelstve, alebo sa rozviest a stratit kontakt s dcerkou.

arnie11

Preco sa vam nepaci "mylovat"? Ved s tvrdym to ide lepsie ako s makkym :-).

Ked to bol z jej strany cielavedomy zamer, asi nema vyznam zostat spolu. Ked Ti teraz slubi, ze uz sa to nebude opakovat a Ty jej uveris, bude Ta mat za slabocha a pri njablizsej prilezitosti Ti urobi znovu. Iba ak by si skusil to co navrhuje Roni, ja by som to este mozno upravil - povedal jej ze zostavam len kvoli dietatu a ze spolu uz nebudeme zit manzelskym zivotom. Mozno by sa zacala opat snazit ak by videla ze Ta straca. Ale ma to este zmysel takto natahovat s osobou co by Ti mala byt najblizsia a mali by ste si byt vzajomnou oporou?

Maja0000

Subert prosim ber važne čo ti napíšem.
Ostávať s manželkou kvoli dieťaťu je ta najväčšia nezmyselnosť na svete. Prosim ver mi, si mlady stále, zničíš si zvyšok života a stane s z teba po čase troska.
Ty si sa snažil, píšeš že si sa snažil byť verný za každých okolností, odolal si nástrahám, bol si aj v poradni keď ste mali problémy.
Ja ti píšem z hľadiska dcéry.
Napísala by ti to aj moja sestra aj x ďalších ľudí, ktorých poznám čo zažili niečo podobné.
Vieš, tvoja dcéra nie je slepá tiež ma srdce a city, a vidí že medzi rodičmi to nefunguje tak ako by malo. Tiež ju to bude trápiť a užierať , že prečo mamka neobjíme ocka, prečo ocko mamke nepovie že ju ľúbi.
Môj otec podviedol mamu, podvádza ju prakticky doteraz, mama ostala s ním pre ten istý dôvod ako píšeš ty. Urobila aj dobre aj zle. Dobre možno po finančnej stránke, aj keď ona zarába oveľa viac ako otec, ale predsa bola na nás prakticky sama, otec neprispieval na nič okrem inkasa. Aj to však bola pomoc.
My ako deti sme z tej dusnej atmosféry boli frustrované a dodnes , teda do dospelosti sme si doniesli samé zlé spomienky ba až traumy.
Tvojej dcére nijako nepomôže, že budete spolu. Predstav si, je omnoho krajšie, sa rozviesť, táto žena ťa očividne nemiluje, a ty ani nevieš čo ťa ešte čaká. Život sa nekončí.
Moja kamoška ma brata, ich rodičia sa rozviedli keď ona mala 10 a on 7, proste rodičom to nejak neklapalo. A po 7 rokoch si našla ich mama priateľa a žiju spolu a ich otec tiež mladšiu priateľku a maju spolu dnes dieťa.
Neurob chybu a keď nie si finančne závislí a záleží ti na šťastí tvojom i tvojej dcéry, naozaj pouvažuj či by to nebolo lepšie. Takto sa utýraš, vždy to bude s tvojou manželkou raz dobre raz zle, keď ti dokazala byť neverna raz, a vyžrelo ju svedomie raz, urobi to znovu ale s tým rozdielom, že už bude prefíkanejšia a až tak moc ju to srať nebude, povie si "ach škoda zas ho podvadzam" ale nič viac, podvadzať bude ďalej.
Verím že sa rozhodneš v prospech seba a svojej dcéry, a inak neviem prečo by si nemohol získať dcéru ty. Neviem aký je problém dokázať, že žena bola neverná teba, stačia myslím akékoľvek dôkazy, aj terapeutky alebo poradcu ktorý vám pomáhal, predsa nemôže súd zveriť dieťa do rúk, matky kurevníčky. To určite by nebol dobrý príklad pre vyrastajúce dieťa. Teda zdravý rozum by to neurobil.
Daj vedieť ako si sa rozhodol.
A ešte - stále môžeš využiť možnosť a podporu psychologa.

mušu

ja úplne súhlasím s tým, čo ti poradil Roni. len sa asi v jednom pomýlil: čím menej sa ty budeš zaujímať o ňu, tým viac sa bude ona zaujímať o teba. a tá posilovňa, sprcha, príjemná vôňa a celková starostlivosť o seba, to je takmer zaručený magnet. ktorá žena by odolala? to určite nepodceňuj. a keď sa k tebe vráti a bude ťa zase chcieť, tak ju stále drž v neistote. nepoľav, stále o seba dbaj. a ešte niečo- daj si skontrolovať chrup! sú muži, ktorým páchne z úst po pokazených zuboch alebo cigaretách. na to pozor! mám takého kolegu a sťažuje sa, že žena s ním nechce spávať. keby len žena!

jajka001_

myloval...:)
rozid sa s nou, len vyuziva konfort tvojej laskavosti, pohodlie rodinneho krbu, a vzdy bude hladat ineho, lebo teba nelubi, a bude to skusat kym nestretne toho praveho. potom sa na teba vykasle. dieta vidi vztahy medzi rodicmi,ak to neklape, nie je to dobre ani pre dieta, drzat to nasilu. dcerku mozete mat v striedavej starostlivosti.

ajjaja

Jasné, čo to je za blbosť, že by si stratil dcérku?? Možno by si mohol skúsiť to čo ti tu už radili - vyvoňať sa, pekne obliecť, dať si na tom pri príprave záležať, nech vidí ako sa producíruješ pred zrkadlom a niekam po večeroch občas vypadnúť.
A keď to nepomôže, tak ozaj ten rozvod. A pekne jej povedz, že budeš žiadať na súde striedavú starostlivosť o dieťa, v tom prípade dcérku viac ako ty stratí ona, keďže je matka. Aspoň teda ja keďže som mama, by som si dva krát rozmyslela, či syna uvidím len každý druhý týždeň :((

dana660xz

to takto chceš žiť? po boku partnerky, ktorá ťa podvádza pred nosom a hovorí ti, že je s tebou len kvôli dcérke? keby sa ten jej milenec chcel rozvádzať, chcela by sa rozviesť aj ona? popremýšľaj o tom...
ja by som sa už dávno rozviedla, veď to nie je život, ale muky a tá hanba v robote, stojí ti to za to? keĎ sa rozvedieš neprídeš o dcérku, otec má rovnaké práva na dieťatko ak matka predsa.

??!!??

rozvod...to bolo to prve čo ma napadlo....ale potom RONI. niečo to má do seba. možno ani netreba posilku.....ale keby si občas na večer vypadol z domu (aj keď s kamaratmi) čerstvo oholený navoňaný....oblečený.....ver že by jej to vrtalo v hlave.....
.....a prestaň sa toľko tváriť že ti na nej záleží.... skús to hodiťž za hlavu.
.....ona is je tebou nesmierne istá....!!!

Roni

Kamarát , jedno ti poradim .Preco si myslis ,ze chce ineho ,vzrusuje ju iny ? Schop sa!!! MAl som podobny problém.Vychodisko: Po praci pekne do posilky.domov sprcha ,vyvazena strava .Rano sa nahod a bud vonavy.Az tak aby sa zeny za tebou obzeali .Neboj sa .Ked pridu vysledky z posilnovni ,tak uz tvojej zene zacne vrtat hlavou,ze on si asi dajaku nasiel .Pomali zacne ziarlit a zaujimat sa o teba .Cim sa ty viac budes zaujimat o nu tym sa viac ona bude zaujimat o teba .Kup si pekne dziny ,chod vzpriamene ..Uvidis .Vsetko sa zmeni .A ked nie vo vztahu od tvojej manzelky ,tak od inych zien :) Všetko dobré prajem ...