Polatok za vyradenie z evidencie u zubara

tpch

A kolkomiligramovu uzivas? Poviem ti presnu cenu, pretoze samozrejme ten recept do nejakej lekarne ide a zaplati to tvoja ZP. A nechci vediet, kolko stoji ta konverzacia...

J111

Nemam o tom sajnu, ani ma to nezaujima, mna zaujima napr. to, preco sa musi cvakat u zubara? Ja tam sice neplatim, lebo je to znamy:D ale aj tak.

tpch

J111, tak to potom nemas ani sajnu, kolko stoji zdravotna starostlivost v skutocnosti. Odporucam ti vyziadat si vo svojej ZP vypis poskytnutej ZS a spocitaj, kolko to je euracikov :-D
Napriklad kolko stoji jedno tvoje psychiatricke vysetrenie a tvoja Invega.

Eliška06

Tak som napísala mail na odbor zdravotníctva nášho kraja,som zvedavá čo mi odpíšu.Je to zderstvo.Ďakujem vám za odpovede.

lh

V zivote som menil viac zubarov, nikdy som za to neplatil. Je aj fakt, ze to odhlasovanie je vlastne zbytocne, staci povedat, ze odchadzas. Novy zubar ta zaveviduje a to je vsetko. Jedine co asi potrebujes je potvrdenie o absolvovani preventivnej prehliadky, ale to by to clovek mal mat vzdy ako doklad vystaveny hned po jej absolvovani.

rony26

mozes sa obratit na odbor zdravotnictva prislusneho uradu samospravneho kraja

platit si vsak rozhodne nemala...zaujimalo by ma o aky zakon sa dotycny lekar opiera ked naraba s pojmom "vyradenie z evidencie"...v podstate si s nim ani nemusela prist do kontaktu...ak si chcela menit zubara tak standardny postup by mal byt taky, ze si najdes noveho, podpises s nim dohodu o poskytovani stomatologickej starostlivosti a on nasledne poziada stareho zubara o vydanie zdravotnej dokumentacie...ten mu tuto dokumentaciu (alebo jej kopiu) musi do 7 dni dorucit...nevidim tam ziadny priestor na nezmyselne poplatky