Môžte mi niekto povedať či ste platili u zubára nejaký poplatok za vyradenie z evidencie?Dnes som zaplatila 9 eur za 2och.Ja to normálne?Zdá sa mi to veľa.Poisťovňa to neprepláca?Môžem sa na niekoho obrátiť?
Polatok za vyradenie z evidencie u zubara
A kolkomiligramovu uzivas? Poviem ti presnu cenu, pretoze samozrejme ten recept do nejakej lekarne ide a zaplati to tvoja ZP. A nechci vediet, kolko stoji ta konverzacia...
Nemam o tom sajnu, ani ma to nezaujima, mna zaujima napr. to, preco sa musi cvakat u zubara? Ja tam sice neplatim, lebo je to znamy:D ale aj tak.
Invegu mi dava direkt doktorka:D a ta trojminutova "superkonverzacia":D...?
J111, tak to potom nemas ani sajnu, kolko stoji zdravotna starostlivost v skutocnosti. Odporucam ti vyziadat si vo svojej ZP vypis poskytnutej ZS a spocitaj, kolko to je euracikov :-D
Napriklad kolko stoji jedno tvoje psychiatricke vysetrenie a tvoja Invega.
V principe poistovne prd preplacaju:D Je to len take salenie.
daj nam potom vediet ako sa to posunulo
Tak som napísala mail na odbor zdravotníctva nášho kraja,som zvedavá čo mi odpíšu.Je to zderstvo.Ďakujem vám za odpovede.
V zivote som menil viac zubarov, nikdy som za to neplatil. Je aj fakt, ze to odhlasovanie je vlastne zbytocne, staci povedat, ze odchadzas. Novy zubar ta zaveviduje a to je vsetko. Jedine co asi potrebujes je potvrdenie o absolvovani preventivnej prehliadky, ale to by to clovek mal mat vzdy ako doklad vystaveny hned po jej absolvovani.
Kto je hlupy a boji sa otvorit usta, tak plati...
mozes sa obratit na odbor zdravotnictva prislusneho uradu samospravneho kraja
platit si vsak rozhodne nemala...zaujimalo by ma o aky zakon sa dotycny lekar opiera ked naraba s pojmom "vyradenie z evidencie"...v podstate si s nim ani nemusela prist do kontaktu...ak si chcela menit zubara tak standardny postup by mal byt taky, ze si najdes noveho, podpises s nim dohodu o poskytovani stomatologickej starostlivosti a on nasledne poziada stareho zubara o vydanie zdravotnej dokumentacie...ten mu tuto dokumentaciu (alebo jej kopiu) musi do 7 dni dorucit...nevidim tam ziadny priestor na nezmyselne poplatky