Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
whee prináša najnovšie správy. Keď som sfajčená, som psychicky ok, nemám bolesti a dokonca sa aj fajne najem a vyspím. Inak za týždeň 3kg dole, čo mi chutí jesť len na obed, potom mi je zle zo všetkého na čo pozriem, ale snažím sa aspoň dačo, alebo aspoň pijem džúsy :) Som doma, takže je to celkom fajn teraz, predsalen tu mám muža.. :) Zajtra ma čaká kontrola u psych :)
Limetka, ahooooj, ťažko povedať, ako sa mám, každú chvíľu inak, ale ide to:) A Ty?
mojmu psovi je nejak veselo :D
zobral som ho von, ale je mokro, cize sa cely zaspinil, rychla spracha a ide klasika do postel hrabat.. potom si umyvam ruky a on co urobi?
SKOCI DO VANE SPAT !!!
podotykam ze tam ma asi polmetrovu prekazku
a on to preskoci aok keby nic :D
hahahhahaha
to je cisty blazon toto :D
ale taka sranda :D
ahoj whee..ako sa máš? :-)
hmm, mnam rezen, tak mi ho aspon posli :D
vidis, ja so mzabudol si navarit :D
ale to preto, lebo som si to chcel tak naplanovat, zee akonahle ma prejde (nie je to bolest brucha, ale) pocit prezratia, tak si dam dalsie kolo pri filme :D
ale nie a nie vytravit :D stale som plny proste uz 4 hodiny.. to som asi kapanek prehnal s tym jedlom :D neadi, vecer sa len zacal, skoda ze je aupark uz zatovreny, skocil by som tam na dalsiu rybu :D