Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tpch a ked som sa dnes tak pozorovala, tak som si pripadala ako tvoja dvojicka podla prejavov aj hlasok :DDD, no...takze Topiramat vedie k tomu, ze sa prejavujem na 100% :DDDDDDDDDDD
Maoam, vidis:-D Biochemia mozgu sa musi zrovnat postupne.
tpch, inak ten blby Gabapentin mi strasne liezol na nervy, jednak mi vzdy blbol KO a celkovo brat to vkuse 3x denne ako sprosta a nic z toho, aj tak bol skoro neucinny, az Keppra ako-tak zabrala na tie zachvaty
Laurina, ja? Co ja mam s detskou vyzivou, ved ani skusenosti s vlastnym dojcatom nemam:-D
tpch, ale vies co, to je fakt take, ze vies, mas to v sebe a zrazu ziadne zabrany :DDDDDDD no a ludia v soku, sef vyteseny :DDD
Maoam, podla mna to mas z vysadenia Gabapentinu:-D
Laurina, tak som zvedava, ako tie farmaceutky budu reagovat v praxi :-DDD
tpch, brala som Gabapentin 600mg 1-1-1 a k tomu Keppra 500mg 0-0-1, no a teraz beriem Topiramat 50mg 1-0-1, Keppra teraz zatial 0-0-1 s tym, ze Topiramat zvysime postupne na rano aj vecer po 100mg postupne po 25mg, lebo som s nim vlastne len nedavno zacala, Gabapentin vypadol a idealne by bolo, keby ostal iba Topiramat
no ja to mam aj na epi, aj na migrenu