Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, ja mam uz teraz obcas pocit, akoby si mlela z posledneho. Ale das si energeticky napoj a prehlusis signaly.
Najdlhsie ziju tvory s najpomalsim metabolizmom a zivotnym tempom. Osobnost typu A ako ty je sutaziva-za cenu vlastneho znicenia. Pozor na perfekcionizmus. V praci som aj ja perfekcionista, ale iba v dolezitych zalezitostiach. Netreba sa tym nechat pohltit.
Laurina, ja som roky drela, davala zo seba vsetko, ja viem, co je to burn-out. Je to PEKLO. Pouc sa z chyb hlupejsich od teba, ale inak povedane pouc sa z chyb tych, ktori nemali nikoho, kto by ich bol ochranil a praveze naopak, vsade naokolo boli len vyuzivacske supy.
Laurina, pri tomto terajsom tempe, ak nenajdes nic, co ta bude napajat energiou (napr. dobry vztah), tak tak maximalne 3-4 roky. Potom pride burn-out.
ja som bol laurina ako ty, ked som mal 18-21 tak som sa enormne snazil, daleko viac ako moj vekovy priemer, ale uz nemam tu stavu :) sice dalo by sa, ale stratil som vies co? nie ani tak energiu, akosi aj ano ale, poznas ten pocit? ked ides do kuchyne pre nieco, ale ked tam prides, zabudnes po co si tam vlastne isla?
lost: omg :-PP viem, je to moja uchylka, robit taketo veci
tpch: napis mi daco o mne :-)
Lost: ano, mas velky zmysel pre detail :-), mne sa to paci na tebe