Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tesi ma, ze aj teta tpch navrhla PN-ku ako aj Maoam :-DDD
zo zivota, lostik, zo zivota...
Je to bezna metoda, velmi efektivna a v podstate pravdiva, pretoze Laurina uz v takom predstadiu F 43 realne je.
Ked vypadne z prace Laurina, potom sefka uvidi, ci sa oplati vsetko hadzat na jedneho clena teamu. takato strategia dlhodobo nefunguje, pretoze vzdy konci odchodom prislusneho clena, ktory taha za vsetkych.
Totiz-sefka je sice sefka, ale tie peniaze za OCR nejdu z jej vlastneho vrecka, takze ona bude spokojna vzdy, ak bude spravena robota. To, ze sa dve flakaju a jedna taha, tak to ma u riti, ona si vykaze, ze prace je hotova a odfajkne dalsi pracovny den ako splneny.
Jedna-jedina sanca pre laurinu je seknut s tym, najlepsie tou PNkou.
Laurina moja pekna, pekne si dorob SVOJE VECI, SVOJE DEADLINY, potom chod k lekarovi a psychicky sa zrut. Dostanes PN s vychadzkami na dg. F 43, aj napriek prazdninam budes lezat vo vani nalozena v kokosovom kupeli, citat si farmakologiu s pinacoladou v druhej rucicke, potom sa vyvalis do postele, pripojis na zdravie.sk a bude vybavene. Sefka pochopi, ci ta smie pretazovat, alebo nemoze a mozno pochopi.
sorry baby ze tu obsmrdam :D
iba jednu vec
Lauri prosim ta potom mi napis, ked ti vyberu znamienko. Aj ja si planujem dat vybrat jedno, ktore mam na tvari, len sa bojim jazvicky :)
dikyyy :)
Laurina, tak tymto syndromom som trpela aj ja asi do 30ky, potom ma to hned velmi rychlo preslo, ked som par velmi vaznych veci musela pochopit za minimalny cas.
Proste toto uz nejde u mna.
A odvtedy je to lepsie.