Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, nie som si ista, ci mozes mat PN pocas vypovednej doby..
Ale mala by si to urobit hned-tu PNku myslim. Neskor to bude zbytocne.
Maoam, beskyd je samozrejme paranoik. Bol odmietnuty nejakou zenou, mozno nie konkretnou osobou, ale prototypom takej, ktore nenavidi. Uvedomil si, ze zeny tohoto typu o niekoho, ako je on, nikdy nebudu mat zaujem, tak ich znenavidel a vidi na nich len to zle. Nieco ako "aj tak to hrozno bolo kysle". Alebo v jeho zivote sa vyskytla konkretna zena, ktora ho ponizila, odmietla a podobne-a preniesol to na vsetky.
Pritom ja sama neoblubujem tie plastikove krasky, ktore on tak nenavidi, ale u neho je to psychopatologia.
lauri, staci ked mi napises potom, ked ti vyberu to znamienko, daj vediet ci si bola spokojna, ako sa to hoji atd :) o tie dva tri tyzdne ci kedy to tam mas ist :)
lebo tiez sa chystam, ale odhovaraju ma doma, vraj si ma bez neho nevedia predstavit :)
tpch, to uz bude u neho nejaka paranoja, ze vsetky zeny su *urvy, nie? to je uz diagnoza
tpch, ja som rozmyslala, ci na to reagovat, ale nie...
zas by bol vo svojom zivle
Laurina, citala si nizsie?