Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Laurina, moj tip: urob si vsetky deadliny, ktore mas do piatka tohoto tyzdna, od 20.02. ides PN a ked sa kolegynka milena vrati z lyzovacky, nebudes stale tam a pekne bude musiet zamakat.

VRAT JEJ TO.

xy:)

dobre rano, som nevyspata, mam oci ako derrick, laura, byt tebou nepohnem naviac ani prstom, nech sa cinia kolegyne.

Maoam

lost ma pravdu, Laurina ony v tom budu pokracovat, ty zacnes letny semester vycerpana a budes mat dvojnasobnu zataz oproti terajsku, AKO to chces zvladnut? a bud si ista, ze ich PNky a nicnerobenie budu pokracovat veselo dalej a ty este viac vycerpana budes robit takto v lete skusky???

mysli dopredu

Maoam

Laurina, robia to, lebo si to mozu dovolit, kedze NIEKTO za nich ich pracu odvedie

hod sa na PNku, onedlho ti zacina letny semester, oddychni si pred nim aspon dva tyzdne a nech p*** robia konecne daco

Laurina22

Lebo jedna tu nic nerobi a druha sa tu non stop stazuje ako nic nestiha nic nezvlada aka je ona v strese chaosi tu uplne zbytocne ako keby ja som toho nemala vela jasne ze mam ale tak mam nejaky system a hlavne nerobim handru zo seba uz mi to lezie na nervy tu cele Maoam

Same reci reci reci ale ked maju byt skutky tak nikto nic